7 употреби на бебешките мокри кърпички

За почистване на електроника
14 апр 2021 04:00, Михаела Лазарова
5
7 употреби на бебешките мокри кърпички
Снимка: istock

Едно от нещата, които всеки родител задължително има подръка за бебето си са бебешките кърпички. Те са в помощ винаги, когато се наложи да избършете бебето. Ако ги имате в изобилие вероятно се питате за какво още можете да ги използвате преди да са изсъхнали и да се наложи да ги изхвърлите. Ето няколко идеи за алтернативни употреби на бебешките кърпички, които ще са ви от полза в домакинството.

За почистване на обувки

Бебешките кърпички са щадящи за кожата на обувките, но същевременно са достатъчно ефективни за премахване на петна от сол или кал.

За почистване на лапите на кучето

Бебешките кърпички са специално създадени да щадят нежната кожа на бебето ви. Това означава, че ако ги използвате за почистване на лапичките на кучето ви след разходка, неговото здраве не е поставено в риск. Бебешките кърпички са безопасни за тази цел и са в помощ на стопаните, които бързат и нямат време да мият под душа краката на кучето след всяка разходка.

За залепване на пликове за писма

Ако не обичате да облизвате пликовете за писма, когато ги затваряте, използвайте бебешки кърпички. Нежно втрийте мократа кърпичка в лепилото на плика и то ще се активира.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-се използват за да задръстват мивки, веце , градска канализация и световния океан- крайно време е да ги забранят със закон