Седмичен хороскоп - разходи за Овните, риск за Раците

Вижте астрологичната прогноза за периода 11-17 октомври
11 окт 2021 20:20, Иванка Гъркова
2
Седмичен хороскоп - разходи за Овните, риск за Раците
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 11 – 17 октомври. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен 
 
Ще разполагате с достатъчно удобни случаи за изява, за разгръщане и реализация на талантите си. Не се колебайте, взимайки важни решения. Придържайте се към принципите си. Правилен вариант ще е онзи, който е съобразен с тях. Участвайте във всички форми на обучение или обмяна на опит, предполагащи повишаване на знанията и усъвършенстване на уменията ви. Въздържайте се от излишни разходи. В края на седмицата намалете контактите и категорично избягвайте новите запознанства.
 
Телец 
 
Прословутото ви търпение през тази седмица ще бъде изключително полезно. Бъдете готови за изненади, като повечето от тях няма да са от най-приятните. Съществуват предпоставки за проблеми по време на пътуване, особено ако се придвижвате с лично превозно средство и още повече, ако го управлявате самостоятелно. Не е изключено да се натъкнете на поредица обстоятелства, които възпрепятстват работата ви или пък задържат изпълнението. При всички случаи не залагайте твърде много на външно съучастие. Ще постигнете по-добри резултати, ако действате самостоятелно.

Близнаци
 
Ще постигнете повече, отколкото предполагате, ако не си поставяте твърде амбициозни цели и не „тъпчете на едно място“, т.е. да не се захващате за нищо ново, докато не довършите започнатото. В някои случаи ще е по-ефективно да действате в няколко направления едновременно. Възползвайте се от всички варианти за разширяване на влиянието, кръга ви на общуване и участие в различни професионални и неформални дискусии. Контактите няма да са особено трайни и стабилни, но за сметка на това ще са интересни и зареждащи с добро настроение.
 
Рак
 
Избягвайте разговорите, целящи изясняване на лични отношения. Както и да завършат, няма да отговорят на очакванията ви. Ще стабилизирате позициите си и подобрите взаимодействието с хора, с които имате голяма разлика във възрастта и в двете посоки. Като цяло връзката ви ще се изпълни с повече разбиране, синхрон, ще премине на по-високо ниво, особено ако сте роднини. Отнасяйте се към предложенията за нова, допълнителна или по-добра работа с присъщата си подозрителност и не бързайте да отговаряте преди да сте проверили достоверността на фактите. Офертите ще са по-скоро подвеждащи и може да претърпите загуби.
 
Какво да очакват хората от останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ne vervame na nikakvi informamacii osobrno pisani po neta tuk i babami moje da pishe ne hrini blyat...
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не сме зодии