Според зодията: Как реагирате при ревност?

Телците шпионират половинките си
13 окт 2021 21:30, Теодора Драгоева
4
Според зодията: Как реагирате при ревност?
Pixabay

Почти всяка романтична двойка, рано или късно, се сблъсква с ревността във връзката си. Въпросът е как всеки от партньорите да намери начин да се справи с чувствата си, така че да не загуби, от една страна самоуважението си, а от друга – уважението на своя любим човек. Най-добре би било, ако можеше всеки човек да реагира на ревността зряло и мъдро, но понякога това е почти невъзможно. Често се случва хората да се държат много грозно и недостойно, именно когато изпитват чувство на ревност към половинката си.

 
А какви са най-позорните начини, чрез които всеки зодиакален знак показва ревността си, можете да прочетете по-долу:
 
Овен
 
Когато са „разяждани“ от ревност, огнените хора от зодия Овен имат две най-характерни реакции. Те или ще ви забранят категорично и завинаги да се срещате/да разговаряте с човека, от когото ви ревнуват, или пък ще ви вдигат ежедневни (често много грозни) скандали, в опит да изразят силните си негативни емоции. В общи линии ще ви вгорчат живота!

Телец
 
Ревнивият Телец ще намери начин да прерови телефона/компютъра ви тайно (а и всичките ви профили в социалните мрежи), в опит да намери някакви доказателства за измамата ви спрямо него. Възможно е дори подозрителният Телец да си въобрази, че открива някакви улики за изневяра, а всъщност всичко да е много по-невинно отколкото изглежда, а изневярата да е плод на въображението му. И все пак ще ви подлага на тормоз заради съмненията си.
 
Близнаци
 
Ако имате връзка с човек от зодия Близнаци, който се е усъмнил във вашата почтеност и лоялност към него, той може да реагира по два грозни начина. Първият е вашият засегнат любим да ви отреже от живота си от раз, без да ви дава обяснения. Вторият е – всеки ден да ви подлага на тягостни и неудобни кръстосани разпити къде сте били, какво сте правили там, с кого точно сте били, от колко до колко часа и т. н..
 
Рак
 
Ако партньорът ви от зодия Рак се осъмни във вашата вярност, очаква ви наистина много мрачен период във вашата връзка. Той ще се потисне и депресира, ще плаче и ще се оплаква по цял ден без причина, но няма да ви попита директно има ли някой друг в живота ви. Ракът просто ще потъне в океан от негативни емоции и самосъжаление и ще се опита да удави и вас в него.
 
Лъв
 
В случай, че партньорът ви от зодия Лъв се е усъмнил във вашата вярност, то не се учудвайте, че може „да го удари“ на нощен живот и на флиртове с други хора. Това ще е неговият начин „да ви го върне тъпкано“ и обикновено поведението му наистина става обидно. Лъвът никога няма да си признае открито, че е разстроен заради ревност или че се чувства несигурен във връзката ви. Той се смята за единствен и неповторим!
 
Как се държат останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: хороскопревностзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Телето първо ще раэбере, кво е чувството ревност, след което, ще провери и другите чувства коита се присъединяват!! Той, Телето, време има и та вповече. И като раэбере, а то ще раэбере, не се съмнявайте в това! Тогава, не лъвове, не чакали, а всичо му е почерняло....абе....кво се обеснявам на аматьори беей, като съм номер едно в тоя биэнес..50005
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горе-долу е така. Отново не познахте.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещтогрешим за лавЧо. Не става въпрос никаква ревност а за заговори за гарба може би а не реВност всички мразим когато сме мамени нали а не ревностА е проблем