Нелегален пътник оцеля 11 часа в шасито на товарен самолет

Той е е настанен в болница в стабилно състояние
23 яну 2022 20:24, Нели Христова
21
Нелегален пътник оцеля 11 часа в шасито на товарен самолет
Снимка: БГНЕС

Нелегален пътник пропътува 9000 километра от Йоханесбург до Амстердам, скрит в предното шаси на товарен самолет. Това съобщи днес военната полиция и уточни, че мъжът е настанен в болница "в стабилно състояние", предаде Франс прес.

Неназованият пътник се промъкнал в самолета, преди той да излети от Йоханесбург, посочи Йоане Хелмондс, говорителка на нидерландската кралска военна полиция.

"Човекът бе намерен жив в предното шаси на самолета и бе откаран в болницата в стабилно състояние", уточни тя пред АФП. "Направо е забележително, че е оцелял", добави говорителката.

Полетите между Йоханесбург и Амстердам траят средно по 11 часа.

Нелегалните пътници по въздушните маршрути към Холандия са малко според Йоане Хелмондс. По думите й такива опити са предприемали преди хора от Нигерия и Кения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
2
 
! Отговори
Има.. преди 2 години
и други такива случай.Наскоро гватемалец успя да оживее в предния колесник и дори можеше да ходи в Маями.Как се отцелява на такава височина и температури никой незнае?
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До чудя се и са мая- Няма как да ти обяснят, защото и те журналистите не знаят какво е!Кавото покаже гугъл транслейта- това е!
9
3
 
16
 
! Отговори
Съдията Дред преди 2 години
Даите му холандско гражданство ... направете го почетен гражданин на Амстердам.... позволете на 87- членното му семейство БЕЗПЛАТНО и в 1-ва класа да дойде при него. ... издигнете го за кмет на следващите СИ избори .... а защо не и за президент на Нидерландия .... докажете на цял свят че сте едни меки толерасти, щото ако имахте закони тоя нелегален пътник вече щеше да лети наобратно от където е дошъл с белезници и присъда за поне 5 г. а не ДА ГО ПРАВИТЕ МЕДИЙНА ЗВЕЗДА .
8
7
 
4
 
! Отговори
Нормален психопат преди 2 години
Истината е че България докато е ромска, турска, немска и американска, така ше е !България трябва да стани руска или типично българска !Освен това ДЪРЖАВА на име България всъщност няма !Държавната структура на България от около 30 години е турска, ромска, немска и американска !
7
4
 
4
 
! Отговори
Нормален психопат преди 2 години
А междудругото Турция от кога и защо се подмазва на Русия ?За какво й е на Турция руска военна техника ?Ако Турция е РУСОФИЛ, защо тогава не иска да е в ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ ?!Аз пазарувам от руски магазин БЕРЬОЗКА , защото наистина харесвам Руски неща и съм истински русофил, въпреки че съм аут сайдер !
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не може да си представите за Русия какво правят хората за да избягат.
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въображението не може да го възприеме. Съвременните самолети летят на 10-12 хиляди метра. Да оцелееш на такава височина без оборудване е съмнително. Може би някой има обяснение
4
0
 
9
 
! Отговори
. преди 2 години
Брао на предприемчивата мунка! :)
3
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега за разнообразие да го товарят на ЗАДНОТО шаси и обратно откъдето е дошъл. А, и да не забравим - веднага му начисляваме кредит за изплащане, колкото стойността на билет Йоханесбург-Амстердам-Йоханесбург...
2
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро ще има по 1000 такива на ден. А когато цяла африка се юрне насам, тогава ще ви питам как ще се смеете. Черните ще ви опоскат с пapцaлкитe барабар като тръгнат на северозапад.
1
8
 
7
 
! Отговори
Едва оцелял. преди 2 години
Цели 11 часа УАООО. Аз съм оцелявал само 8.