Как да внесете лятно настроение в дома си

Украсете с вази с мидички
2
Как да внесете лятно настроение в дома си
Снимка: Istock

Лятото е един от любимите сезони. То е вече факт, а настроението ни може да стане още по-лятно, ако декорираме дома си с повече лятно настроение. Как да стане това? С помощта на украса, лъхаща на лято, повече светлина, летен бриз в дома и още много други идеи.

Внесете летен полъх в дома

За да създадете усещане за летен бриз в дома си, декорирайте с вентилатори, монтирани на тавана. Пуснете ги на най-ниска степен. Те ще създадат усещане за летен полъх подобен на този до морския бряг.

Летни възглавници и декорация за мека мебел

Десените и принтовете, символизиращи лятото, морските вълни и всичко свързано с любимия ви топъл сезон, са чудесен начин да внесете лятото в дома си. Заменете дебелите и тъмни зимни възглавници на дивана, както и завивките и шалтетата. Поставете меки елементи с вълнисти или плажни символи за лятно настроение.

Тропически растения в саксия

Ако досега не сте отглеждали красиви кичести зелени растения, сега е моментът да започнете. Украсете дома си с тропически растения, които могат да се отглеждат в саксия в домашни условия. Това ще донесе повече лятно настроение в дома ви.

Букети със свежи цветя

Декорирайте дома си със свежи цветя. Няма нищо по-красиво и лятно от сезонните цветя. Живите цветя винаги създават повече настроение и правят дома по-приветлив и ведър.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари