Нов месец - нов късмет: Какво да очаквате през февруари?

Ето кои ще имат положителни емоции
9
Нов месец - нов късмет: Какво да очаквате през февруари?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – в месечния хороскоп.

Какво ще ви донесе месец февруари?
 
Новият месец дойде. Предлагаме ви хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева, който ще даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Периодът ще е сравнително спокоен, макар че интересни преживявания няма да липсват. Не се надявайте на бърз напредък. Много по-вероятно е да стабилизирате позициите си посредством новосъздадени контакти. Съсредоточете се към дейности, изискващи внимание към детайлите или пък сръчност. Колкото и да са оригинални идеите ви, няма да успеете да ги прокарате и реализирате на прима виста. Преди изцяло да им се посветите, опитайте да предвидите препятствията, с които може да се наложи да се справяте.
 
Телец
 
Затрудненията ви ще са свързани предимно с ресурсите. С осигуряването им или с количеството им. Много е вероятно да не получите очакваното заплащане за свършената работа и първоначално единствената ви награда да се окаже удоволствието от получените резултати, но това не означава, че трябва да се отказвате. Интересните събития ще са свързани със служебни пътувания, участие в различни форми на обучение, създаване на нови делови контакти, част от които ще се окажат потенциални партньори и съдружници. Възстановявайте активно силите си в моментите с по-ниска степен на натоварване. Предстоят промени, за които е желателно да се подготвите.
 
Близнаци
 
Обмисляйте внимателно всички предложения, проекти и ситуации, в които попадате, за да можете да се възползвате максимално от тях. Не бързайте да взимате окончателни решения с дългосрочен ефект до края на месеца, както и да се обвързвате с каквито и да било обещания. Обстановката ще се промени и може да се окажете въвлечени в безкрайна спирала от неизвестности, с които ще е трудно да се справите. Отнасяйте се пестеливо и отговорно към финансовите си ресурси. По време на служебно пътуване е възможно да се запознаете с личности, с които дълго ще си сътрудничите.
 

Годишен хороскоп 2023 – какво да очаквате?

Четири зодии от китайския хороскоп, които ще имат голям късмет през 2023 г.

Поглед към 2023: Какви цели да си поставите според зодията си

Рак
 
Предстоят два вида промени. За едните няма да сте подготвени и ще ви е нужно време, за да ги възприемете. Другите ще отговарят на желанията ви, но за да се случат ще се наложи да проявите инициатива. И в двата случая е възможно да почувствате несигурност. В такива моменти е добре да обсъдите съмненията си с по-опитни или по-вещи от вас приятели и близки. За да оцените обективно ефекта от всяко случващо се събитие, ще е нужно малко или много да промените гледната си точка, да разширите мащаба на действията. Сложните ситуации ще натоварят психиката ви. Лесен и приятен начин за възстановяване на душевното равновесие е от време на време да си организирате пътуване, да промените обстановката и да се заредите с нови емоции.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глад, студ и високи цени!
5
0
 
2
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Кой изобщо още вярва на хороскопи? Едно време баба ми не изпускаше и секунда от телевизионните хороскопи, но дори и тя, приживе още спря да ги следи.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поне през февруари не говорете за финанси, ..счетоводители:)
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека си следят.
2
3
 
0
 
! Отговори
Ааа преди 1 година
Нищо ново, само да не ме събарят всеки път, когато стана.
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейка от Копейкин