Кои класически облекла и аксесоари трябва да притежава една жена

Идеалната бяла тениска е една от тях
28 май 2023 11:15, Михаела Лазарова
3
Кои класически облекла и аксесоари трябва да притежава една жена
Снимка: Istock

Няма жена, която да поне веднъж в живота си да не е заставала пред гардероба с мисълта: “Какво ще облека?” Колкото и дрехи да имаме, изглежда те никога не са достатъчни. Има моменти, в които сякаш нищо не ни стои, не се чувстваме добре в кожата си или просто това, което виждаме по рафтовете ни е омръзнало до болка. За да не изпадате в подобни ситуации, в следващите редове подбрахме за вас няколко класически облекла, които ще ви помогнат да бъдете стилни и елегантни. Ето ги и тях:

Идеалната бяла тениска

Едва ли това е първото нещо, което изниква в съзнанието ви, когато говорим за класически облекла. Но повярвайте, комбинациите и стиловете, които можете да постигнете с един “обикновен” тишърт са безбройни.

В зависимост от желания ефект, можете да го носите под сако или кожено яке, да го комбинирате с дънки, с обувки на ток или пък кецове, със спортен или елегантен панталон. Разбира се, постарайте се да изберете блуза, която си заслужава инвестицията, тъй като тя ще ви се отплати през времето.

Черна отворена жилетка

Ето една дреха, която най-спокойно може да замести палтото, сакото или дори якето. В зависимост от материята, която ще изберете, можете да я носите в по-хладните пролетни дни или пък в по-топлите есенни такива. Ако изберете модел от вълна, ще се предпазите дори и от зимния студ. Поради цвета си, лесно ще можете да я съчетаете с почти всички други ваши дрехи.

Черен кожен клин

Ето още една дреха, към която най-вероятно сте подхождали с недоверие. Ако се притеснявате, че такъв тип дреха, ще подчертае несъвършенствата ви, не е лошо първо да пробвате. Със сигурност можете да останете изненадани от начина, по който ви стои. Клинът може да бъде еластичен или не и да е изработен от изкуствена или еко кожа. За да бъдете по-елегантни в студените дни, съчетайте го с плетен дълъг пуловер и ниски или високи ботуши с дължина над коляното. Ако пък сте от по-смелите дами, гордеете се с фигурата си и нямате нищо против тя да е на показ, можете да го комбинирате с обувки на висок ток и боди в светъл нюанс. Тази цветова комбинация ще издължи визуално долната част на тялото ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 1 Когато го облечеш, за секунда можеш да влезеш в ролята "Строга господарка". Ако не знаеш какво е това, питай някой по-отворен батко.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Черен кожен клин? Сериозно? Какво му е класическото?