Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте новия хороскоп за периода 29 май – 04 юни
29 май 2023 18:08, Иванка Гъркова
1
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Представяме ви седмичен хороскоп за периода 29 май – 04 юни. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Условията ще са достатъчно благоприятни за довършване на част от краткосрочните задачи и стартиране на нови, с които бихте могли да се справите в рамките на обозримото бъдеще. Интуицията ви ще е силна и ще ви подскаже как да стабилизирате позициите и да защитите интересите си. Интересувайте се от възможностите за повишаване на квалификацията и придобиване на нови или допълнителни знания и не ги пропускайте. Ще са съпроводени и с полезни контакти.

Телец

Опитайте се да прецените обективно както физическото, така и психическото си състояние още в началото на седмицата и да съобразите натоварванията си именно с него. В случай, че се чувствате достатъчно тонизирани и вдъхновени, то заемете се старателно с рутинните задачи, които обикновено „край нямат“, но пък и няма как да ги избегнете. Колкото по-бързо се справите с тях, толкова по-доволни ще се чувствате от себе си. Установите ли, обаче, че силите бързо ви напускат и нямате желание за нищо, то е ясен сигнал, че трябва да се насочите предимно към занимания, които са ви приятни и да не се придържате към конкретни планове. Спокойният ритъм ще ви помогне да се стабилизирате и да възстановите обичайната си работоспособност. 

Близнаци

Преди да се заемете с реализацията на която и да било от новите ви цели, преценете ефекта от крайния резултат, както и всички „за“ и „против“ цялостната дейност. В процеса на текущата работа ще създадете нови делови контакти, благодарение на които ще промените преценката си за постигнатото до момента. Ще се убедите, че онова, което на вас ви изглежда незначително, всъщност е доста стойностно и в известен смисъл повод за гордост. Предстоят промени, които ще засегнат предимно битовото ви устройство и творческите изяви с акцент върху неформалните.

 

Кои са трите зодии, които са най-големи егоисти?

Нула внимание: Кои са зодиите, които са скарани с романтиката?

4 зодии, които най-често възобновяват стари приятелства

Рак

Раци, oбстановката ще е леко напрегната и на моменти ще усещате силна раздразнителност, при това за дреболии. Събитията може да ви върнат към не особено приятни спомени от миналото, даже от детството, едва ли не, да ви е трудно да ги преодолеете. При подобни обстоятелства е за предпочитане да не започвате нищо ново и да ограничите контактите, до колкото е възможно, за да избегнете импулсивни изказвания, които биха навредили на отношенията ви. Анализирайте внимателно финансовото си състояние и заделете резерви за предстоящи обновления на домашния бит и интериора, които възнамерявате да предприемете.

Останалите зодии и още любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари