Софи Маринова на Евровизия, Десислава вечно втора

Ромската звезда ще представя страната ни през май в Баку
Обновена: 1 мар 2012 14:50 | 29 фев 2012 23:45,
1106
Софи Маринова на Евровизия, Десислава вечно втора
Софи Маринова ще пее в Баку през май. Снимка: Булфото

Изненадващо или не, Софи Маринова ще представя България на тазгодишното издание на Евровизия в Баку, Азербайджан. Тя спечели финала тази вечер с категоричната подкрепа на зрителите.

Очаквано, двете фолкпевици - Софи Маринова и Десислава, събраха най-много гласове като прави впечатление, че ромската звезда събра двойно повече гласове от колежката си.

Деси бе сочена за фаворитка през последния месец, но като че ли е орисана в конкурси и риалити шоута да остава вечно втора.

В подреждането на Академията призовата тройка бе група "New 5", Тодор Гаджалов и Софи Маринова. Решаващ обаче бе вотът на зрителите, който определи Софи Маринова за победителка, следвана от Десислава и "New 5".

Председателят на Академията Стефан Димитров заяви, че ако не се класираме на първо място в Баку, не е страшно. "Това е изборът на журито и публиката", гарантира той, като похвали останалите академици за безпристрастната и професионална работа.

Със сълзи на очите, победителката бе видимо развълнувана от победата и първите й думи бяха "Мислех, че пак ще ме излъжат". След което благодари на сина си Лоренцо. Малкият я изпратил с "Нека Господ е с теб".

Софи Маринова ще представи България на Евровизия с песента "Love Unlimited".

По време на концерта в НДК тя видя на живо и част от бъдещите си конкуренти. На сцената се качиха представителите на Кипър, Дания и Малта – Иви Адаму, Солуна Самей и Кърт Калея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
911
0
 
3
 
! Отговори
Ирка преди 12 години
Софи пя по-добре от Десислава и песента й беше по-добра. Не обичам и двете певици и съм българка, така че тук няма предубеденост.
910
0
 
0
 
! Отговори
Горан преди 12 години
Хора не се карайте - по-полезно е да си помагаме едни на други."Съединението прави силата!" - твърде малко сме - само ако се подкрепяме едни други, ще успеем да си помогнем!Goran.blog.bg
909
1
 
0
 
! Отговори
ДО 429 преди 12 години
*** си ти!! И такива, които мислят като теб. Нали много обичате и пазите държавата си като "чиста" порода БЪЛГАРИ! Тогава защо напускат българите България и заминават за чужбина? Защо не си пазят майката държава от така наречените ***, турци и разни........?!?!? Вие ли сте най-умните същества на този свят ? Искате държава само с един етнос. Къде има такава държава? Някой да ми каже за Бога !!!!!!
908
1
 
2
 
! Отговори
Горан преди 12 години
Бях в залата когато Софи Маринова спечели конкурса за българска песен на Евровизия. Честно и отговорно мога да кажа, че нейната песен бе най-добре и професионално изпълнена от всички представени затова и спечели! Нещо повече, повечето хора в залата се радвахме и я аплодирахме от сърце. Убеден съм, че Софи Маринова с песента си ще се пребори за финал в Баку доказвайки на всички доброжелатели и националисти, че напълно заслужено е спечелила конкурса!ГоранGoran.blog.bg
907
1
 
4
 
! Отговори
sla60 преди 12 години
Не харесвам чалгата,но този път песните,изпяти от двете поп-фолк изпълнителки бяха по-добрите!Софи се престави по-добре от другите и затова спечели!Кой трябваше да спечели-Елвиса ли...???А това ,че е *** няма лошо.Много е естествена и много искренна!Пожелавам и успех в Баку!!!
906
0
 
6
 
! Отговори
ff преди 12 години
Само едно ще Ви кажа - погледнете колко злобни сме хората - вместо да се радваме за някой, когото има талант и заслужава да бъде оценен , ние го дърпаме надолу..КОГА ЩЕ ПРЕСТАНЕМ ДА СМЕ ТОЛКОВА ЗЛОБНИ ??? Мисля, че българите се мразим помежду си - няма единна нация ,няма разбиране при никакви обстоятелства, няма подкрепа ..На Софи да й е честито!!! Гордея се с нея (или не трябва , защото не съм ром?) В кой век живеете..
905
0
 
4
 
! Отговори
ФЕН преди 12 години
Не мога да понасям чалгата. На конкурса имаше хубави песни, но всички пееха на английски. .А Софито пя на разбираем български език.Песента е лека и запомняща се. Пък и тя си каза , че всички роми ще гласуват за нея.
904
8
 
9
 
! Отговори
човечко преди 12 години
Щастливи сме!Да, цяла България потъна в щастливи блянове, очаквайки невероятните отзиви от цяла Европа след представянето на Софито на Евровизия!Ако не се лъжа, тя е първото "джипси", както сама се представя, стъпило на тази "престижна" сцена.Не казвам, че не може да пее. Щото наслаждението от пеенето е строго индивидуално.Пеенето е въпрос на възпитание и разбиране от страна на слушателя.Както се казва, за всеки влак си има пътници.Е, на Софка влакът се оказа най-пълен. По-пълен дори от този на Десито. Защото, както щастливата джипси каза по бТВ тази сутрин, Жоро Черния Много мило впрегнал родата и някакви сватбари да гласуват за нея.Цяла Европа само печели от появата на Софито на европейската сцена. Не се шегувам. Най-после цяла Европа ще чуе истинска музика.Какво е това Вивалди, Бах, Моцарт? Какво е това рок, рап, джаз, ска, блуз, готик, хаус и подобни?Софка каза, че си харесва дискотеките в Студентски град и че според нея тя, нашта музика те кара да си пийнеш, да се развеселишВреме е цяла Европа да си пийне, да се повесели, да си удари по няколко шамара, да разбере кои са истинските българи.А ако някой е забравил хита на Диско партизани ***, предоставям линк към него:vbox7/play:a36fb169
903
8
 
17
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
много злоба в нашата мила България, браво Софи - на финал
902
14
 
9
 
! Отговори
Долче и Габана преди 12 години
Да. *** май сама си е избрала роклята- Наистина е доста ***!
901
5
 
17
 
! Отговори
Nadin преди 12 години
Не знам дали е *** или не но си изпя най-добре песента от всички.Имаше 2 или 3 песни ами певците на места направо пееха фалшиво.А Деси ами тя песента и беше много хубава обаче не можа да я представи на публиката както трябва .Аз до един момент бях за нея но тя още в самото начало не можа да влезе в песента който е слушал внимателно може би е забелязал .Просто за професионалист като нея това просто беше смешно.
900
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Priznai si che si *** e prost loser !!!! I ti se praish na mnogo kompetentan ,no koi znae kak bachkash na nqkoq sergiq.
899
13
 
12
 
! Отговори
ko40 von selo преди 12 години
знаете ли как се гради имидж, и колко пари струва да се изгради. тая *** хубаво ще затвърди *** имидж на тая *** държава. *** държава *** песен.
898
5
 
3
 
! Отговори
ROMAN EMPIRE преди 12 години
DO 1017/OT TUKA VI LI4I 4E STE KRIGLI GKUPACI KAK MOJECH DA KAJECH NA LATINICATA LAINANICA ; GLUP4O NEKADIREN LATINICATA ROMANSKITE EZICI I HRISTIANSKATA RELIGIA SA? NAI HUBAVITE NECHTA NA ZEMYATA ;
897
5
 
13
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Просотията и етническата непоносимост нямат край,в същото време никой не казва кой от 12-те е по достоен да представи BG на конкурса.Може би Елвиса.
896
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
надеждата е да се привлекат турските гласове в Европа, защото изпява нещо на турски език.
895
15
 
12
 
! Отговори
хан аспарух преди 12 години
Хи-хи.И преди като пращахте расови българи пак си бяхте на последните места.А що се отнася до *** тя е основна черта на българите. Това е начин на поведение,а не народност.
894
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой от вас гледа ли интервюто на *** след победата??? Направо се стресирах след цигано-ромското-полубългарско изказване. Такъв индивид ли ще ни прославя пред Европа :D :D Определено се обзалагам,че и Английски не знае на 100 %
893
9
 
13
 
! Отговори
леле преди 12 години
Ох,като чета за "българската" изпълнителка и защитниците и,мислех ,че живея в някакъв кошмар. Докато не си пуснах Денис Ризов ,където видях ,че все още има нормални хора в тази наша изстрадала държава.
892
7
 
20
 
! Отговори
до 1012 преди 12 години
Хубава жена?!?! Е ти направо ме гръмно... То бива перверзици ,ама чак толкова. Да лажеш ,че Джесика Алба е хубава жена -да ! Или Анджелина Джоли... Ама Софи Маринова -ти си превъртял(а). Съвсем сте изкуфели бе хора -какво я превъзнасяте изпълнителката на мега-интелектуално изящния,красиво - романтичен хит озаглавен с прозичното : Бате-шефе... Много сте зле. Вече не ми е жал за повечето българи.