Гаджето на Мика Стоичкова ще води "зелен" концерт

Иво Аръков и Яна Грудева водещи на "Зелената песен на България"
5
Гаджето на Мика Стоичкова ще води "зелен" концерт
Снимка: bTV

Иво Аръков, познат с ролята си на Антон Велев в сериала "Фамилията", ще бъде водещ на концерта "Зелената песен на България", който ще се проведе на 7 декември в зала 1 на НДК. През последните месеци актьорът нашумя и покрай връзката си с Мика, дъщеря на футболната ни легенда Христо Стоичков.

Партньор на Аръков по време на финала на музикалния конкурс ще бъде Яна Грудева, която се изяви в подобна роля и в риалитито "Африка: Звездите сигурно са полудели".

На концерта на 7 декември ще станат ясни имената на победителите в музикалното състезание по инициатива на радиата N-JOY, Z-Rock и Jazz FM. Сцената на зала 1 на НДК ще се превърне в жива борова гора, а на сцената ще излязат Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Криско, Революция Z, Der Hunds, Рут Колева.

На събитието ще бъдат връчени статуетки за "Зелената песен на България", за най-добър текст и най-добро видео.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мека Стойкова изхарчи кинтите на баща си в Испания, не можа да си намери работа в Бърцелона и се върна в България да търси някой да я издържа. Добре че е баща и още да помага с някой лев.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"... а на сцената ще излязат Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Криско, Революция Z, Der Hunds, Рут Колева...". ОЛЕЛЕ, мерси за инфото. Ще знам да НЕ гледам. Едни и същи муцуни и псевдо певци, чак да повърнеш.... с малки изключения..
2
4
 
9
 
! Отговори
шоп преди 10 години
Чини ми се ляв
1
1
 
29
 
! Отговори
чуденка! преди 10 години
останах без сън и апетит , докато не научих тази новина.Непишете глупости!