Hidden Orchestra катастрофираха тежко в Сърбия

Групата няма да излезе на сцената в НДК на 9 април
2
Hidden Orchestra катастрофираха тежко в Сърбия
Снимка: EventEase

За огромно съжаление Hidden Orchestra няма да излязат на сцената на планирания за 9 април концерт в зала 3 на НДК. Те трябваше да излязат пред българската публика преди изявата на Tricky.

Групата е претърпяла тежка катастрофа преди 2 дни на сръбската магистрала. За щастие, всички членове са живи, но някои от тях са с нелеки наранявания. Групата обяви, че отменя всички предстоящи концерти от турнето, но текат преговори по пренасрочване на датата, съобщиха от EventEase.

Организаторите се извиняват на феновете на бандата и се надяват възможно най-скоро да доведат виртуозния джазов квартет в България. Ето и официалното писмо, което мениджърът на оркестъра е изпратил.

"За съжаление, групата претърпя много лоша автомобилна катастрофа вчера близо до Белград на магистралата на Сърбия. Членовете на бандата имат лоши наранявания и травми, за които се наложи сериозна лекарска намеса. Барабанистът не може да използва едната си ръка, а звуковият инженер е приет в болница. Бусът, с който се предвижваха, е разбит, а инструментите им са трайно повредени. В момента групата се занимава с адвокати, болница и полиция. За съжаление, нямаме друг избор, но ще се наложи да отменим всичките си предстоящи участия от турнето. Артистите биха искали да пренасочат участието си за друга дата, но това ще може да се обсъди в близките дни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: концертHidden OrchestraTricky
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
българия преди 10 години
БЪЛГАРИЯ КАТОСТРОФИРА С ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИДЕТО НИ УПРАВЛЯВАТ АМИ ДНЕС ПЕЕВСКИ НЕВИЖДА НИЩО!!!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е как така са се прЕдвижвали...?@?