След двегодишно творческо безсилие Бичето се завръща

Представя ново парче на 24 април
20 апр 2014 09:12, Александър Попов
10
След двегодишно творческо безсилие Бичето се завръща
Снимка: Строежа

Един от най-енигматичните изпълнители - Бичето, се завръща на музикалната сцена с концерт на 24 април в клуб Терминал 1. В него ще се включи и рок бандата Skitnicks, начело с Нуфри. Вратите отварят в 21:00, а изявите на живо стартират в 22:00.

"След близо двегодишно творческо безсилие Бичето се завръща. Очаква се концертът да е със спорни качества по отношение на изпълнението и музиката, но пък иначе току виж станало весело. Отново ще имате възможност да се насладите на смехотворното присъствие на Кузман Пламен Джоунс, Табланет Полтроу, Пагане Кулезич и останалите от подпийналата селска трупа. Лесно е да се предположи какво е правил Бичето през тези две години, съдейки по името на едно от новите му парчета – "Шлингер". За незнаещите - това е рядко неприятна смес от лимонада и спиртни напитки с нелегален домашен произход, която се пие в ранните следобедни часове за храносмилане и подобряване на дъха и чревната флора", заявиха от щаба на певеца.

По техни думи Бичето и оркестърът му са подготвили няколко скучновати скеча и изтъркани хореографии, както и дузина лишени от артистична мисъл монолози за печелене на време.

Билети за събитието вече се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 12 лева, а в деня на концерта пропуските ще струват 15 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
9
 
2
 
! Отговори
Хич не ми трябва преди 9 години
Този по-добре да не се занимава с музика!
6
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"След близо двегодишно творческо безсилие Бичето се завръща"Че тоя кога е проявявал творчество?!!! Единствено е показал невероятна простотия и простащина. Да си го гледат простаците (а те хич не са малко)
5
2
 
12
 
! Отговори
гай баньо преди 9 години
Давай Бичето давай!!Изпей го!Аз идвам от село мама ви *** и...............ще пръсна!!!
4
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***
3
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 2Явно има фенове тук на тоя ***. Чаткат минуси. Нямам думи!
2
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Билети за събитието вече се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 12 лева, а в деня на концерта пропуските ще струват 15 лева."Тоя и да ми дава 15 лева пак не бих си загубил времето с него.Някои хора в България им е време да намалят антидепресантите ,че не знаят на кои свят се намират.
1
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя заедно със 100-те кила и Азис могат ли да ходят да се гръмнат ? *** безподобни!Как изобщо може да имат тия индивиди публика се чудя.Боже, отърви ни от тия уродливи изчадия.