Sofia Rocks по холивудски

The Offspring вдигнаха стадиона на крака
Обновена: 7 юли 2014 13:35 | 7 юли 2014 13:35, Александър Попов
19

Джаред Лето. Снимка: Булфото

Снощи се проведе петото издание на Sofia Rocks. Най-странното. Всеки, който е бил на предишните, може да направи разликата. Особено сред публиката на феста, която в крайна сметка създава колорита на подобно събитие. Нямаше ги обичайните тълпи от метъли, но за сметка на това бе пълно с девойки с гирлянди и временни татуровки на "марсовете". Роксъбитието тази година премина по-скоро по холивудски сценарий.

Организаторите предложиха на публиката не толкова известни групи като Osssy и Alcest, като особено вторите впечатлиха и със сигурност ще гостуват скоро пак у нас.

Фестът продължи със Skillet и шведите от Mando Diao, като последните предложиха приятен сет с танцувална музика, която беше в пълен синхрон с тазгодишния фестивал.

Сред феновете цареше цветно настроение, бирата се "унищожаваше" в очакване на първия хедлайнер - The Offspring.

Декстър и Нудълс забиха за първи път у нас и представиха своето Smash шоу. За един час стадионът се промени. Сякаш от нищото публиката "поостаря", на преден план изкочиха феновете на пънка, които се различаваха коренно от тийнаудиторията, но определено не им отстъпваха по ентусиазъм.

Всъщност The Offspring успяха да вдигнат на крака цялата публика, като единственият горчив вкус бе само фактът, че досега не сме ги гледали на живо. Естествено, прозвучаха хитове като The Kids Aren't Alright, Pretty Fly, It'll Be a Long Time, Self Esteem, Why Don't You Get a Job и др., които и след 20 години карат кръвта да бушува.

"Вече ме е яд, че не сме идвали по-рано в България. Не сме си представяли, че може да имаме толкова фенове тук. Със сигурност ще се върнем възможно най-скоро", каза след концертa Нудълс.

Стегнатото им шоу продължи около час, което се оказа твърде малко за почитателите им.

След близо 40-минутна пауза на сцената стъпиха 30 Seconds to Mars, начело със сексимвола Джаред Лето. И на преден план излязоха неистово крещящи девойки, които бяха готови на всичко само и само да се докоснат до своя идол.

"Марсовете" предложиха шоу в типичния техен стил - ефекти, балони, а Джаред през цялото време бе близо до почитателите си. Кулминацията бе в края на представянето им, когато над 30 фенове се качиха на сцената до Лето, за да изпълнят финалното парче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Neznaiko преди 9 години
Zashto ne si napishete v prav tekst, che beshe palno nedorazumenie celia "fest"? Aide, dogodina, s Miro ot Kharizma i Krisko. I biletite - nagore, che tia evtinite niamashe koi da gi kupi... ;)
11
0
 
7
 
! Отговори
Тодор преди 9 години
И аз бях опънат, само че от двама ***. Голем кеф беше, концерта остана на заден план...
10
2
 
15
 
! Отговори
vаrg преди 9 години
И аз бях на рок феста и аз мога да се похваля със сексуална авантюра. Мен пък ме опънаха двама млади роми в химическите тоалетни. Вие както знаете съм гей, така че за мен това не е срамно, даже си е за хвалба.
9
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хаха, *** които твърдят, че са си заминали след офспринг и така направили "половината" са заблудени кретенк, като тези от протестна мрежа, които си мислят, че 15 души са половин България. Концерта си беше супер. И офспринг и 30 seconds!
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз опънах една.
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До acca Чиста българка си беше, а и си каза момичето, че си е влеза отпуск от работа, за да дойде на феста. Ти ром в отпуск виждал ли си?
6
1
 
15
 
! Отговори
acca преди 9 години
За хвалене е, че си опънал ***?
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе... концерта не беше нищо особено, ама опънах една кака от Ихтиман зад стадиона до тенис кортовете... Така че става за запознанства тоя фест.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Sofia virgin rocks.
3
1
 
12
 
! Отговори
Благо Джийзъса преди 9 години
Оуу, Джийзъс Крайст...
2
3
 
20
 
! Отговори
Петър преди 9 години
Слаба работа. Отидох само за Офспринг и след това си тръгнах. Като цяло и половината публика направи същото. Най-хубавото нещо на концерта бяха каките, които раздаваха Йегермайстер.
1
7
 
34
 
! Отговори
Пеликана Грую преди 9 години
Тоя Лето май имитира Коцето Калки...