Нови 200 VIP билета за Андреа Бочели

Организаторите пуснаха още 1700 пропуска за концерта
Обновена: 18 авг 2014 14:11 | 18 авг 2014 14:10, Александър Попов
2
Нови 200 VIP билета за Андреа Бочели
Снимка: Reuters

След като бяха изцяло изчерпани най-скъпите билети за концерта на Андреа Бочели в София, организаторите пуснаха още 200 VIP пропуска. Те са част от допълнителните 1700 бройки, които European Event Service отпусна за събитието на 31 август на стадион "Българска армия".

Новите VIP места са на цена от 300 лева и ще са отделени на специална платформа с отлична видимост към сцената. За VIP гостите ще бъдат предвидени стилни маси и столове, които ще превърнат концерта в специално изживяване, твърдят организаторите.

Преди седмица бяха пуснати в продажба и още 2000 билета от всички ценови категории, които също няма да бъдат достатъчни, за да задоволят огромния интерес към събитието от страна на родната публика.

Шест ценови категории бяха изцяло изчерпани в края на миналата работна седмица, затова от European Event Service решиха спешно да добавят нови 1500 бройки.

След като тези финални бройки бъдат изчерпани, вече няма да има възможност за сдобиване с пропуск за концерта.

Изграждането на сцената ще започне още на 20 август – точно десет дни преди събитието. Техниката ще осигури перфектно качество на звука и визията по време на концерта за 18-те хиляди зрители.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: концертАндреа Бочели
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
фире преди 9 години
Вече закупих 2 билета за подарък. Дано се получи добро шоу.
1
2
 
6
 
! Отговори
vini преди 9 години
Организаторите да върнат парите на хората които са отказали да ходят на концерта и са си върнали билетите със куриер и то във срок.