Рут Колева и Стефан Вълдобрев заедно в "Маймунарника"

Концертът им е на 3 септември
21 авг 2014 15:21, Александър Попов
6
Рут Колева и Стефан Вълдобрев заедно в "Маймунарника"
Снимка: Строежа

Рут Колева и Стефан Вълдобрев готвят съвместен концерт на 3 септември в столичния клуб "Маймунарника". Изявата им в Борисовата градина ще мине под надслова на едноимменното им парче "Бряг с цвят най-зелен".

Двамата имат множество концертни изяви заедно, но за първи път меломаните ще могат да чуят дуетните и соловите им песни на едно място. Рут Колева LIVE BAND обещават едночасов сет, с много емоционален соул и ню-джаз.

"Обичайните заподозрени" в състав Иван Лечев, Стоян Янкулов-Стунджи, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко пък ще бъдат със Стефан Вълдобрев и ще представят смесица от инди-поп и рок песни.

Освен дуетната им "Бряг с цвят най-зелен" Рут и Стефан са подготвили няколко специални изненади за феновете, една от които е песента „Аз ли съм или не съм“, звучаща различно в изпълнение на Рут.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на предварителна цена от 8 лева, като в деня и на място в клуба пропуските ще струват 10 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Странното е, че тя всъщност е слаба, а ако й гледам само лицето очаквам да е към 140кг. Само на мен ли ми действа така объркващо?
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И двамата са изявени певци, ако отида на концерта ще се раздвоя за кой да викам по-напред! Може би повече за ТемеРут Колева, трябва да подкрепяме младите таланти
4
2
 
5
 
! Отговори
Бут Тролева преди 9 години
Тая певачка даже може да се използва за рекламно лице на заведението.
3
3
 
5
 
! Отговори
аууууууу преди 9 години
Да слушам тоя психар,нееееее.Тя към мен,Тя към мен,Тя към мен,Тя къмТя към мен, Тя към мен, тича........
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това е супер важно - какво прави Рут Колева е въпрос от национално значение
1
2
 
4
 
! Отговори
ПЕТКО преди 9 години
Няма смисъл да търся билети. ...Сигурно вече са изкупени. Ако са останали някъде билети за концерти на Калин Вельов или Лора Караджова - моля уведомете ме.