14-годишна даде заявка за №1 в X Factor

"Малката" Кристина демонстрира чудовищен глас
26 сеп 2014 11:11, Александър Попов
6
14-годишна даде заявка за №1 в X Factor
Снимка: Нова тв

Едно момиче на 14 години вдигна публика и жури на крака с невероятно изпълнение в последния ден от кастингите на X Factor. Кристина бе част от "Големите надежди", но я определиха като голяма.

"За там бях голяма, за X Factor съм малка... Какво да направя - пее ми се", заяви преди да излезе на сцената Кристина. А на нея тя демонстрира самочувствие, което отговаря напълно на таланта й. И четиримата съдии бяха категорични, че тя е един от фаворитите не само за предстоящите концерти, но и за краен победител.

Напред продължиха и двама вече познати на публиката изпълнители от предишни издания на X Factor.

Траян получи 4 "Да" и извинение от Саня, че миналата година го е спряла по време на тренировъчните лагери. Пълна трансформация е претърпяла и Кристина, която първия сезон наблегна на природните си дадености, а снощи демонстрира смирение на монахиня. Някои от зрителите дори заподозряха, че е част от секта. Така или иначе и тя категорично продължи напред.

Не липсваха и комични изпълнения и хули към журито.

Двойката Петър и Елизабет, на 16 и 15 години, се представи катастрофално като дует, но за сметка на това демонстрираха прекомерно самочувствие след заслуженото отпадане. Петър нападна съдиите с думите, че не го интересуват оценките на тези зад масата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: X Factor
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това по кой канал го дават ?
3
9
 
7
 
! Отговори
pero преди 9 години
mnogo dobra beshe , nakefi me mnogo
2
8
 
7
 
! Отговори
1 преди 9 години
Ще стане като Майли Сайръс
1
19
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Преди да дойдат...*** на власт,възпитавахме децата да...мечтаят да станат...многомашиннички-тъкачки,звеноводи на полето,инженери и бригадири на национални строителни...обекти,орденоносци и герои на...труда.Сега...някакъфф певчески фактор,стана върха на...сладоледа.