Крисия ще ни представя на детската "Евровизия"

БНТ и bTV застават обединени зад нейното участие
18
Крисия ще ни представя на детската "Евровизия"
Снимка: bTV

БНТ и bTV обединиха усилията си и изпращат талантливата Крисия Тодорова и близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови на музикалния конкурс "Детска Евровизия" 2014 в Малта.

"В историята на Евровизия има и други примери, когато частна и обществена телевизия работят заедно, за да представят страната си по най-добрия начин. Преди всичко, ние бяхме мотивирани от огромния талант на тези три деца – Крисия, Хасан и Ибрахим. Цяла България вече ги познава и те напълно заслужават да бъдат на такъв престижен конкурс. Когато чух за първи път песента, си помислих, че я изпълнява много опитен певец. А посланието й е универсално, защото надеждата за един по-добър свят е не само детска мечта, тя принадлежи на всички нас“, каза Вяра Анкова, Генерален директор на БНТ.

"Крисия безспорно е едно талантливо дете, затова сме много щастливи, че получихме обаждане от колегите от БНТ, които са оценили таланта й. Песента, която подготвиха заедно с Евгени Димитров "Планетата на децата" е изключителна. Надяваме се тя да докосне по същия начин не само нас, но и всички българи в чужбина, както и многобройните фенове на конкурса, които на 15 ноември ще дадат своя глас за Крисия и нейното послание", заяви от своя страна Павел Станчев, Главен Изпълнителен директор на bTV.

"Планетата на децата" е един от най-сложните проекти, по които сме работили, съчетаващ гласовите данни на Крисия, брилянтното изпълнение на Хасан и Ибрахим, невероятното присъствие на Плевенската филхармония и звука на Ку-ку бенд. Мисля, че резултатът е много обещаващ и искрено се надявам песента да впечатли не само българите, но и всички зрители на Евровизия. Нашите талантливи деца заслужават това", допълни Евгени Димитров – Маестрото.

Заедно с Крисия за Малта ще пътуват и близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови от Шумен. Тримата малки изпълнители станаха известни с виртуозните си изпълнения в „Шоуто на Слави“.

Малките изпълнители ще участват на престижния конкурс с авторска песен на Крисия, в подготовката и реализацията на която участват Слави Трифонов, Евгени Димитров – Маестрото и Ивайло Вълчев.

БНТ 1 ще излъчи на живо целия конкурс, който ще се проведе на 15 ноември в столицата Валета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 8 години
песента наистина е изплагиатстванаот певец с когото често се подиграват в шоуто на главата
14
0
 
1
 
! Отговори
Gasterbeiter преди 9 години
Не ми харесва и също не смятам, че само защото песента е българска и я пее българско дете, всички трябва да се заплесваме по нея. Много се набива типичното поведение на фолк певица на сцената. Колкото и да се стремите да вкарате интернационално звучене на тази песен, за да се харесате на Европа, тя си остава писана от чалгаджии. След няколко години и тази млада "певица" ще се разголва по кръчмите, а хасанчо и ибрахимчо ще въртят кючеците около нея. Това е България! Успех!
13
3
 
2
 
! Отговори
delta88@abv.bg преди 9 години
Чудесна песен.Това дете е едно малко славейче! Има всички качества да спечели . Прекрасна е !!!
12
2
 
4
 
! Отговори
faith no more преди 9 години
Ще бъде детска планета.... Кога, къде? Тя планетата върви към гибел, а за България не ми се говори! Но важно е да се създават илюзии у хората и някой да печели от това.
11
6
 
6
 
! Отговори
зорница преди 9 години
И мен също не ме впечатли.Всъщност мелодията ме впечатли с това, че ми звучи страшно познато, вероятно е изплагиатствана, а Слави е доказал, че е способен на това! Иначе изпълнението на Крисия е на ниво. Но защо песента се натрапва, сякаш е извънземна? Хасан и Ибрахим са чудесна атестация за положението в България.... това, че командва ДПС де..За тези деца кастинг не е имало. Бяха спуснати с парашут от "някъде си". А талантливи деца с български имена явно вече няма.... Хасан и Ибрахим от БГ
10
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре, че има тати с парички, за да плаща. Иначе никога нямаше да има такива изяви. Посредствена е. А песента е много куха, все едно и също се повтаря!?! Да бяха написали още 1 - 2 изречения, ей така, за разнообразие....Абе българска работа...Ама още по-досадни са тия, дето се мъчат да убедят всички, че трябва да я харесват. Е, сори, не съм хейтър, дори напротив, но не ми харесва.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
10, освен ако, комшиите и гастарбайтерите гледат Евровизия за деца ;)
8
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди малко изслушах някои песни на конкурентите..... Нямаме кой знае какъв шанс :( да не кажа никакъв... :(
7
6
 
17
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Много хубава песен - и като музика, и като текст, и като послание! Браво на децата: и на тримата! Абсолютни шансове за победа! Само се моля да успеят да опазят децата от всички простотии, които ще бъдат написани, след оповестяването на тази прекрасна новина! Нека се концентрират върху песента и всички детайли за отлично представяне! Успех, талантливи българчета! За победа!
6
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Детето пее добре, има харизма, но самата песен НЕ МЕ ГРАБНА
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
zasho ne izpratite Painerkite te mogat da "peiat" po dobre YSPEX na detsata nie balgarite v chujbina she glasyvame za tiax
4
9
 
6
 
! Отговори
онз преди 9 години
вместо да пращат на маестрото протежетата, да пратят "Балканджи" -тогава може и да не ни се смеят.
3
37
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това дете пее фалшиво и Слави го знае. Всъщност няма значение, нали плащат добре.
2
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-добре беше Дивна да ни предсатави.Но успех и на това ново момиче.
1
5
 
21
 
! Отговори
taa преди 9 години
УСПЕХ!!!