Находчивост и бързина носят билети за Сара Брайтман

Участвайте в новата игра на Dnes.bg и подредете пъзела
Спонсорирано съдържание | Обновена: 21 окт 2014 09:42 | 21 окт 2014 09:41, Александър Попов
18
Находчивост и бързина носят билети за Сара Брайтман
Снимка: Dnes.bg

Наближава един от най-вълнуващите концерти през тази година. На 12 ноември българската публика ще може да се наслади на великолепния глас на Сара Брайтман в зала Арена Армеец.

От 20 октомври до 3 ноември включително Dnes.bg ви предоставя възможността да тествате бързината и находчивостта си. Ако обичате да редите пъзели, то това е вашата игра!

В играта „Нареди пъзела“ трябва за най-кратко време да сглобите цялата картинка, като така имате шанса да спечелите билет за спектакъла на най-продаваното женско сопрано в света.

Наградите отиват при първите двама от вас, наредили за най-кратко време пъзела. Победителите ще получат по два билета за предстоящия концерт.

След като сглобите цялата картина, имате две опции – да се пробвате отново за по-кратко време или да регистрирате резултата си, като натиснете бутона "Запиши резултат". Записването става с попълване на кратка регистрационна форма. След като се регистрирате, резултатът ви веднага се показва в колона "Временно класиране".

Няма ограничения в броя на участията на всеки един. Ако не харесвате резултата си и смятате, че може да се справите по-добре, опитайте отново и се запишете пак!

Победителите, чиито имена и резултат ще бъдат видими в класацията на играта, ще бъдат официално обявени и със статия в Dnes.bg на 5 ноември, а ние от екипа на Dnes.bg ще се свържем с тях допълнително, за да уточним начините на получаване на наградата.

Ако не успеем да установим контакт с някой от печелившите в рамките на 2 дни след официалното им обявяване на сайта или те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, Dnes.bg си запазва правото да посочи като печеливш следващия участник с най-добър резултат.

Играйте сега тук!


18
Още по темата: Сара Брайтман
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая смешна игра с тия смешни класирания....моля ви се....
12
1
 
1
 
! Отговори
Мишо преди 9 години
Как ли няма да си дам зор да гледам тази захаросана комерс - свинкя...
11
1
 
3
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
До Bebok Тава е избраницата на Синедриона , която ще лети в Космоса и оттам ще пее на богоизбраните !
10
0
 
5
 
! Отговори
Пилаф преди 9 години
Реших да проявя снизходителност и да ви подсетя, че бутоните на контекстното меню на флаша могат и да бъдат деактивирани. Например с помощта на:stage.showDefaultContextMenu = false; или var m1:ContextMenu = new ContextMenu(); m1.hideBuiltInItems(); root.menu=m1;Така че, вместо да махате ръчно тия с малко секунди, кажете на програмистите си да позват кода горе и да оправят бъга, после махнете еднократно всички под 2 минути.
9
0
 
1
 
! Отговори
iRobot преди 9 години
Бързиа, няма начин. Не можеш да запишеш такива резултати. Интересното в случая е как се записват 0 сек :)
8
2
 
1
 
! Отговори
Бързиа преди 9 години
Значи наредих пъзела за 11 14 15 секунди ,но не искат да ми запишат резултата- ИЗМАМНИЦИ!!!Снимал съм си екрана.
7
1
 
1
 
! Отговори
машина преди 9 години
"Пъзелът ми е много по-добър от пъзелът ти" :D Играта е страхотна! Който иска да разбере тайната да ми пише в абв на den4o_8512:)
6
0
 
4
 
! Отговори
мноу по-добър преди 9 години
Йоана Цанкова 00:00:00 - не човек, не азиатец, не машина, а самото съвършенство с женско име :)
5
0
 
7
 
! Отговори
Истината преди 9 години
"Временният" водач е наредил пъзела за 0 секунди, другите бая изостават с по 18, 21,36 сек. Хайде измамниците да се дисквалифицират веднъж завинаги! За това сме на тоя хал, хакери отвсякъде из цялата държава пък се чудим защо политиците ни мамят като ние сме същите, но в по-малки количества.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледам некви за 2-3 секунди са наредили пъзела !?!Стегайте се ве, толко ли нема некой за отрицателно време да го нареди !Така де, на човешкия мозък му трябва 1 сек. само за осъзнване и реакция на по-проста картинка... Но Днес - Секунда е много ;)
3
0
 
7
 
! Отговори
леонардо преди 9 години
Таз на снимката с главобол ли е ?
2
0
 
10
 
! Отговори
зорко око преди 9 години
Без два компютъра нямате шанс да стигнете най- "чевръстите" .
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щоо?