Крисия под №2 на Евровизия

Талантът ни с болки в гърлото на първата репетиция
10 ное 2014 17:58, Александър Попов
38
Крисия под №2 на Евровизия
Снимка: БНТ

Българските участници в детската Евровизия Крисия, Хасан и Ибрахим ще излязат втори в големия финал на 15 ноември. Това определи жребият за стартовите позиции на песните, които се надпреварват за победата в Малта, съобщи БНТ.

Финалът е на 15 ноември, събота, и ще се предава пряко от 20 часа по БНТ1 и БНТ HD. Крисия, Хасан и Ибрахим излизат на сцената веднага след участниците от Беларус.

Жребият бе изтеглен днес на случаен принцип, след което продуцентите оформиха стартовия ред, за да се избегне възможността еднотипни песни да звучат една след друга.

Българското трио проведе и първата си репетиция днес, те ще се борят за призовите места с песента "Планетата на децата". Организаторите разрешиха на Крисия да пее на плейбек, тъй като има леки болки в гърлото.

След репетицията Крисия сподели за официалния сайт на конкурса, че много й харесва сцената и декорът. Той е решен в приказна стилистика, като се редуват картини с облаци, заснежени дървета и зелени цветя, и огромен замък. Близнаците Хасан и Ибрахим казаха, че се радват на подкрепата на всички свои приятели.

"Децата се чувстват прекрасно, уверени са в себе си и нямат никакви притеснения относно представянето си. Вече се запознаха с повечето деца от другите държави, разбират се много добре и се забавляват", казаха от българския екип, който съпровожда нашите участници в Малта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: ЕвровизияКрисия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тези, които търсят под вола теле да намерят кусур на нашите деца в Евровизия, бих им казал, че нищо не става от тях. И с такива чукундури, векове няма да се оправиме. Какви българи сте вие, с какви имена, от какво потекло?
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До не гласувам!Аз съм пяла 12 г. в Детско-девическа хорова школа "Дунавски вълни" Русе. Имах щастието да се докосна до колоса на българското хорово пеене проф. Васил Арнаудов. Учил ме е Георги Делиганев като вокален педагог - същият, който изстреля съученика ми Орлин Анастасов в Ла Скала, Метрополитън опера, Ковън Гардън. Диригент ми е бил Пламен Георгиев. Не зная дали тези имена Ви говорят нещо. Повярвайте ми, много съм критична.Крисия пее песента чудесно, а аз самата съм я запомнила :-)
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 43Разбира се, че изборът е бил целенасочен и искрено вярвам в това! Защото това са толкова талантливи, скромни и с добри сърца деца, че винаги ме разплакват с изпълненията и поведението си.Господ да ги пази и да имат дълъг и светъл път в Живота!
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 31: Нищо общо не намирам между бат Сали и таланта на тези деца. Познавам родителите на Хасан и Ибрахим, не знам и те да имат общо с бат Сали и аз нямам общо с това лице, "предубеденяко" нещастен! И не гласувай за тези дечица, патриоте мним!
24
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много простотия в нашата България: Както се казва: Малко да си ***, много пречи!!! Какво значение има как се казват децата?! Нима "Крисия" е българско име?! Що например не е Христинка... Еееее, мноооооого *** народ, еййййй, много ***! Що не вземеш, Българино, да се вразумиш и да приемеш, че в тази малка България ще живеят и Кеворк, и Соломон, и Хасан, и Иван и кой както си е кръстил децата! Мен са ме кръстили Гюлджан, моето съм го кръстила Тимур, тук живея и оставам тук - нещо против?
23
1
 
9
 
! Отговори
ази преди 9 години
Малка България с големи таланти.Не зная да има друга държава,която да с толкова известни имена на музикалния подиум.Успех на децата ни в Евровизия !
22
2
 
2
 
! Отговори
непокиста преди 9 години
Колко болни хора имало.Половината не са си пили хапчетата другата са супер зле!УЖАС!?!?
21
1
 
13
 
! Отговори
еее преди 9 години
Е много завистливи злобари , детето е талантливо , красиво с изгледи за развитие , а вие от девет села , от десетото ще донесете вода да го изкарате некадърно и бездарно , с това се характеризираме българите в чужбина-със своята завист.
20
1
 
8
 
! Отговори
2013 преди 9 години
me,Така както може да "пееш" наум, така може да "пееш" и на плейбек. Просто такъв е израза. Вместо да философстваме и злобеем, нека пожелаем на децата успех - песента е хубава, те са талантливи, и представят България. Дано само тази история с плейбека не ни изиграе лоша шега...
19
22
 
5
 
! Отговори
не гласувам! преди 9 години
Няма да гласувам, защото съм ВЪЗМУТЕНА! Възмутена съм от цялата медийна манипулация! Знам как беше избрано това момиче за победител в кастинга на шоуто -не заради това, че е най-талантливо, а защото има влиятелен баща -бизнесмен, че е от богато семейство и т.н.И че.... била сладка?! После набързо й стъкмиха песен за Евровизия, и пак без кастинг! То затова песента е толкова ***, инфантилна и ако някой я помни 2 дни след конкурса, нека ми се обади! Щяло да бъде детска планета, кога бе?!:)
18
16
 
5
 
! Отговори
43 преди 9 години
Да, може да са талантливи пианисти, не отричам .Но как избраха точно тях -кастинг ли минаха, конкурс ли?! В музикалните ни училища е пълно с даровити пианисти, някои с десетки изяви в чужбина, лауреати на престижни фестивали..... Как точно се спряха на Хасан и Ибрахим?! Моля ви се, не ми казвайте, че изборът е случаен и няма нищо политическо!! Не и в България! Лицемерът Сл. Трифонов, който в ефир се подиграва на Доган, а "зад кадър" се подмазва на ДПС и урежда полит. поръчки!
17
13
 
8
 
! Отговори
До читател преди 9 години
Така е, от нея се иска да спечели едни пари от участието си на Евровизия! Пари, които ще си поделят Слави, КуКу Бенд и Крисия разбира се. А не се съмнявайте и в това, че Слави вече е бил възнаграден за включването на Хасан и Ибрахим сред участниците, по линия на ДПС естествено - да се създава имидж на България като бъдеща туркофилска държава, да свикваме. А някой това даже не ги притеснявало, даже се радвали за тях! Нали сме толерантни...България се представя от Хасан и Ибрахим! СЛУЧАЙНО ЛИ Е
16
3
 
25
 
! Отговори
Един преди 9 години
Децата са чудесни. Песента също. Дано да имат късмет. Колкото до Хасан и Ибрахим те са български деца и представят България. Вместо да пишете глупости прочетете и вижте /има качени достатъчно клипове/ колко международни награди са спечелили, само на 10г. са. Виртуозни пианисти са. Успех деца!А вие дето критикувате наизуст, какво направихте, какво създадохте през вашия живот кой ви знае и познава.
15
3
 
5
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Ideqta e da se propagandira pred cqla evropa fakta, 4e sme pokazno miusiulmanska durjava! Chestito na propagandata! ! !Tozi komentar shte bude iztrit!
14
2
 
3
 
! Отговори
HalloWeed преди 9 години
Направих си труда да прослушам песните на участниците. Нашето трио се вписва идеално сред всеобщата музикална боза. За мое съжаление на конкурса се състезава само една песен, която има донякъде "детско" звучене, като мнозинството се пада на разни преоценени шлагери за треторазрядни ресторантски изпълнители.
13
3
 
12
 
! Отговори
Сара преди 9 години
Гласуваме он лайн на 15 ноември да подкрепим тези таланти Крисия, Хасан и Ибрахим Игнатови !
12
1
 
13
 
! Отговори
Успех! преди 9 години
Децата са чудесни, много талантливи. Дано само не облекат Крисия в някакви кичовати одежди, неподходящи за възрастта й. Тя е дете и трябва да изглежда като дете!
11
3
 
23
 
! Отговори
me преди 9 години
"Жребият бе изтеглен днес на случаен принцип, след което продуцентите оформиха стартовия ред, за да се избегне възможността еднотипни песни да звучат една след друга." Я пак? "Организаторите разрешиха на Крисия да пее на плейбек, тъй като има леки болки в гърлото."Я пак я пак? Къ се пее на плейбек? Щото според мен или пееш или си на плейбек. Нямам нищо против децата и им желая успех. Но и двете изречения звучат доста смешно :)
10
7
 
3
 
! Отговори
Fuck-er на ??? преди 9 години
До ???Тъпчо, то и през 1814 е имало Хасан и Ибрахим и пак е имало България - да Ви Го навра в тъпите тикви есесовци!!!
9
10
 
15
 
! Отговори
читател преди 9 години
Тези деца са жертви на педофили и побъркани родители.Не може от едно дете да правиш поп-звезда, ако не си извратен. И после нямало експлоатация на деца, ами тя е публична.Те нямат бъдеще, ако чуете как говори тази Крисия, ще разберете, че тя отдавна е повредена.