Солистката на The Cranberries рани стюардеса

О'Риърдан нападна и полицай, арестуваха я
10 ное 2014 16:37, Александър Попов
12
Солистката на The Cranberries рани стюардеса
Снимка: Reuters, архив

Солистката на група The Cranberries Долорес О'Риърдан бе задържана в Ирландия за нападение на стюардеса на компанията "Еър Лингус" по време на полет от Ню Йорк, съобщи ДПА.

О'Риърдан е свалена от самолета, когато той кацнал на летище Шанън. Тя може да бъде задържана 24 часа, преди да бъдат предявени обвинения. По време на арестуването й един полицай също е бил нападнат.

Нападнатата стюардеса пък е откарана в болница, защото кракът й бил наранен. Пострадалият полицай не се е нуждаел от лекарска помощ.

Долорес първоначално е откарана в полицията за разпит, след това в болница, но остава арестувана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Таланта й не оправдава изпускането на нерви! Аман от лайнярски стереотипи, които психясали полуинтелигенти натрапват! Таланта не оправдава, а задължава!
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно линийките, които е ударила в тоалетната на летището са й дошли в повече. Поредната разглезена лигла, която си мисли, че щом като са ревали за нея по стадионите е много важна и всички трябва да й се мазнят.
6
5
 
7
 
! Отговори
Soundtrack преди 9 години
Мога да слушам парчетата на групата и нейните в отделната й кариера на певица без прекъсване! С теб сме скъпа, навярно си имала причина за действията си!
5
1
 
6
 
! Отговори
Петров преди 9 години
*** статия.....при тях всяко недоволство от обслужването се нарича опит за нападение......
4
3
 
8
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
До ined Откакто я записаха в Атака на мястото на уморената от плажни атаки Деница , на това момиче нещо му стана !
3
2
 
17
 
! Отговори
боко чоков оф есекс преди 9 години
една от най-ярките индивидуалности и самобитен талант на поп сцената през последните 25 години.Когато слушам песните и моментално се пренасям по ирландските и шотландски смразяващи брегове,по уютните британски пъбове и необятната британска душа въобще.Обичам те Долорес!
2
5
 
31
 
! Отговори
LethianDream преди 9 години
За мен това е една от най-великите вокалистки за всички времена- много малко певици имат такъв глас, който не може да бъде сбъркан (справка - "Zombie", "I can't be with you", When you're gone"). С огромен кеф си слушам всички записи на The Cranberries само заради нейните вокални умения. За съжаление, явно в момента има проблеми с алкохола и дрогата, дано скоро намери себе си далече от тези глупости.
1
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тази лигла може да завърши трагично ,ако използва наркотици !