На първа среща: 7000 се влюбиха в Сара Брайтман

Звездата изнесе впечатляващ спектакъл в "Арена Армеец"
Обновена: 13 ное 2014 12:26 | 13 ное 2014 12:26, Александър Попов
6
На първа среща: 7000 се влюбиха в Сара Брайтман
Снимка: Булфото

Класа, стил, хитове и уникално присъствие предложи първата среща на Сара Брайтман с българската публика. Над 7000 души се насладиха на уникалния й глас и независимо от така характерната за британците лека студенина със сигурност може да се говори за любов от пръв поглед.

Заедно със Симфоничния оркестър на БНР и бенд, водени от диригента Пол Бейтман, тя поведе зрителите на едно музикално космическо пътешествие. Пътешествие, което през 2015 година ще се превърне в реалност - Сара се готви за първия концерт на Международната космическа станция.

В продължение на два часа сопраното успя да докосне хилядите зрители с хитове като Time to Say Goodbye, Amigos para Siempre, Hijo de la luna Con letra, Voyage, Voyage, Who Wants to Live Forever и написаните за нея партии от мюзикъли на Андрю Лойд Уебър. Швейцарският тенор Еркан Аки подкрепи певицата на сцената, като заедно изпяха Canto de la Terra и "Фантомът на операта".

Насладата и емоцията от концерта завладя публиката, което направи раздялата трудна. Последваха два биса, за да угаснат лампите с култовото парче Dust in The Wind.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: концертСара Брайтман
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
5
 
! Отговори
zver4etooo преди 9 години
До valiqВаля, колко си проста!Ако щете ми трийте коментара, но вече е нетърпима простотията, която ни залива отвсякъде
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 4Що рече? Англичанка казваш. Фамилията и да ти говори нещо? Сара Брайтман си е еврейка, а те не се дялт на англичани или испанци. Те са си евреи. колкото до нейното творчество, все има вкус, така че не е задължен да я харесва.
4
3
 
14
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
До valiqЯвно нямате никаква представа от Сара Брайтмън. Първо, тя е англичанка, а не американка. И е много повече от певица: тя е и актриса, и танцьорка, пише песни. Това е една красива и с разностранни таланти личност. Отвратително е не само незнанието Ви, но и опитът отново да се оплюе нещо стойностно.
3
16
 
6
 
! Отговори
valiq преди 9 години
До възмутенCeca e izkluchitelno dobra pevici i horata go pokazaha! A tazi e nqkakva amerikansjka anonimna! estestveno che s6te idem na Ceca, ne na taq!
2
0
 
14
 
! Отговори
Meg преди 9 години
Въпроса тук не опира само до желание, а и до възможности. Аз например много исках да отида, но за съжаление нямам финансова възможност да дам 90 лева и нагоре. Ако бяха намалили билетите, със сигурност щеше да има повече хора. Не мисля, че празна зала при скъпи билети е за предпочитане пред пълна зала, но при по-ниски цени...
1
6
 
27
 
! Отговори
възмутен преди 9 години
Оная сръбска *** Цеца напълни залата, а Сара събра само 7000 души. Българино, българино, кога ще де оправиш?!