По-евтини билети за Lord of the Rings на Black Friday

20% отстъпка очаква феновете на филмовото зрелище
20 ное 2014 12:08, Александър Попов
1
По-евтини билети за Lord of the Rings на Black Friday
Снимка: PR

Lord of the Rings in Concert се включва със специално предложение за световния ден на отстъпките – Black Friday. Само на 21 ноември билетите за събитието ще бъдат с отстъпка от 20%.

От 00:00 тази нощ до 00:00 в петък желаещите да се насладят на филмовото зрелище на 5 декември в Арена Армеец ще могат да закупят своите билети на по-ниски цени от касите на НДК и Арена Армеец, както и в мрежата на Eventim в цялата страна.

Най-голямото филмово и концертно шоу в света “Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена” In Concert идва в София на 5 декември след грандиозен успех в над 20 страни и над два милиона души публика. Събитието е част от програмата за отбелязването на 80-годишнината на Българското национално радио, като над 250 музиканти от съставите на БНР ще озвучават на живо и в реално време първата част от трилогията.

Симфоничният оркестър и смесен хор на БНР, заедно с детския радио хор, ще огласят “Арена Армеец” начело с концерт-майстора на Мюнхенския симфоничен оркестър Мариан Краев и под диригентството на маестро Давид Райц. Солист в музикалното приключение ще бъде любимото сопрано на Хауърд Шор и Енио Мориконе – Кейтлин Луск, която ще чуем за първи път на българска сцена.

Цените на билетите на 21 ноември от различните категории ще бъдат от 75 на 60 лева, от 105 на 84 лева и от 120 на 96 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Huko преди 9 години
Black Friday не е ли на 28-ми?