Деси Тенекеджиева с бутиков коледен концерт

В него се включва и зетят на Мира Радева - Джаред
8
Деси Тенекеджиева с бутиков коледен концерт
Снимка: Монте Мюзик

Само дни след като приключи снимките на филма "Le Voyage" ("Пътуването"), в който изпълнява главната женска роля и партнира на френската легенда в киното Жерар Депардийо, Деси Тенекеджиева започна ново пътуване, този път към музиката.

Преди две години тя направи серия от впечатляващи коледни концерт-спектакли със симфоничен оркестър, бенд, госпъл хор, балет и много специални гости. Този път Деси ще зарадва феновете си с бутиков коледен концерт „Деси Тенекеджиева и приятели” на 10 декември. Началото е 22:00 часа, а мястото - столичният клуб Студио 5.

Звездата ще сподели сцената с финалиста от формата „Музикална Академия” Георги, който се подвизава с псевдонима Мr. VoG, и с Весела Янева, солист на Gospel Chorale.

Актрисата ще представи и новия си бенд Inside, в който свирят младите музиканти Ангел Николов (пиано), Божидар Стоичков (перкусии) и американецът и зет на социоложката Мира Радева - Джаред Катор (китара), станал популярен покрай участието си във VIP Brother.

В бутиковия коледен концерт ще прозвучат песни от чилаут албума на певицата Crazy Butterfly и акустични версии на някои от най-обичаните и популярни коледни песни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Деци Тенекеджиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Харесвам я, защото е себе си..
5
0
 
2
 
! Отговори
izvoza преди 9 години
Манете таз позьорка
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво е това "бутиков концерт"? Когато не си в състояние да събереш повече от 5 човека да те слушат и поради това наемаш някоя будка за излъгалите се, твърдейки че целта ти е да подбереш ексклузивна публика?Брех, да му се не види...Пък ние да си ходим като простаци на небутикови концерти по зали и стадиони... :))) (не ме подозирайте в чалгомания, не мога да понасям чалгата)
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жената и с тозип нос изкарва кинти и прави това, което иска. А вие, като сте толкова красиви в колко издания ви публикуваха?
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А защо е с противогаз?
1
3
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
ДА ОТИДЕ ДА СИ НАПРАВИ ПЛАСТИКА НА ГАРГАМЕЛОВИЯ НОС, ЧЕ ПРИЛИЧА НА ДЯВОЛ