Родни звезди с обеден концерт пред парламента

Импровизираното шоу ще бъде на 21 януари
20 яну 2015 09:08, Александър Попов
8
Родни звезди с обеден концерт пред парламента
Спенс ще бъде сред участниците. Снимка: Булфото

С инициативата „Нова година за българската култура“ Музикаутор и Българска музикална асоцация, като организации на музикалните творци, приеха предизвикателството новата 2015 година да донесе реформи в политиката и разбирането на държавните институции по отношение на процесите в културната сфера в България.

В рамките й ще се проведе концерт на 21 януари, сряда, от 12:00 часа пред Народното събрание.

Пред парламента ще бъде паркиран камион с платформа и в рамките на един час на сцената ще се качат поп, рок и хип-хоп звезди. Своите хитове ще представят Любо Киров, Виктория Терзийска, Стефан Вълдобрев, Орлин Павлов, D2, Орлин Горанов, Дани Милев, Скилър, София Георгиева, Б.Т.Р., Зафая, Спенс, а водещ ще бъде DJ Мартен.

С инициативата творци, музиканти, актьори, писатели и артисти ще демонстрират своето обединение и желанието си за промяна на политиките в културната сфера на всички нива в държавата - законодателно и административно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
16
 
! Отговори
до 6 преди 9 години
Какви ти 25 години, и през предишните 45 се държаxа по същия начин.
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо ново. От 25 години са в челните редици на въртящите се към силните на деня ***. Безидейно скучни.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еми айде де! Има ли нещо, което не е за промяна!?
4
0
 
20
 
! Отговори
Христо преди 9 години
"С инициативата творци, музиканти, актьори, писатели и артисти ще демонстрират своето обединение и желанието си за промяна на политиките в културната сфера на всички нива в държавата - законодателно и административно." Вие разбирате ли идеята на това мероприятие освен да се вдигне патардия? Какво точно искат да се промени? Май някой яко ги подковава да се тресе страната от протести за нещо.
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, то има наведени пози има, ама тия прекаляват.
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хитър анти протестен ход!Музика и асфалт за гладните и страдащи души
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурно ще бъде под патронажа на известните културни дейци Вежди Ра$идов ака КТБ и стюардесата Поли Карастоянова. Преди 25 години актьорите, певците бяха тези, които искаха свобода и независимост от страна на държавата. Които вярваха, че ако не бяха държавните регулации,те щяха да печелят ако не като в Холивуд и на Бродуей то поне като в Западна Европа. Искаха пазарът да отсява талантите и щедро да ги възнаграждава. Сега пак почнаха да искат от държавата.Да живее културата!!!