Парти с Moonlight Breakfast и сензацията GRiZ

Те ще бъдат част от новата поредица събития NightLive
27 яну 2015 13:37, Александър Попов
0
Парти с Moonlight Breakfast и сензацията GRiZ
Moonlight Breakfast. Снимка: EventEase

Промоутърската компания EventEase стартира нова поредица събития NightLive, като първото издание ще бъде на 20 февруари.

Вечерите ще предложат на феновете над 6-часова музикална селекция от поне две лайв изпълнения на чуждестранни групи, заедно с лайв проекти на различни български артисти и диджеи.

Първото издание на NightLive ще се проведе в “Студио Орфей” на 20-ти февруари със специални гости Мoonlight Breakfast и американската сензация GRiZ.

Moonlight Breakfast ще потопят публиката с микс от соул, електро, бийт, ню джаз и суинг, които заедно правят най-свежия музикален коктейл на име „ретро-електро“.

Те ще представят пред публиката и парчета от дебютния им албум Shout, който излезе през септември 2014 година.

GRiZ пристига от Детройт, за да представи завладяващ електро-соул и глич звук на живо в компанията на своя саксофон. Младежът вече е взел участие на престижни фестивали като Electric Forest, Lollapooza, Outside Lands, Lighting in a Bottle и Diplo’s Mad Decent Block Parties. 

Билетите „Ранно Пиле“ на цена от 15 и 20 лева могат да бъдат закупени само от магазин “Яко”. Стандартните билети пък се продават в мрежата на Eventim.bg и струват 20 и 25 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: EventEaseGRiZMoonlight Breakfast
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари