Wosh MC, Бобо и Нуфри на една сцена за рожден ден

Куп певци и групи на празника на Mixtape 5
27 яну 2015 10:03, Александър Попов
2
Wosh MC, Бобо и Нуфри на една сцена за рожден ден
Wosh MC. Снимка: Булфото, ахрив

Куп актуални банди, изпълнители и диджеи ще се качат на сцената на Mixtape 5 за четвъртия рожден ден на клуба.  Партито ще бъде на 4 февруари и в двете зали.

В голямата - А-Side, ще гастролират Bobo & The Gang и Kottarashky and The Rain Dogs в компанията на Нуфри. На сцената ще излязат и Jeremy?, които в последния месец покориха родните класации с видеото към песента Fake Fruits.

Специални гости на вечерта ще бъдат Wosh MC (The Top Stoppers) и Jahmmi Youth (Roots Rocket), а хостове на събитието ще са словоохотливите Negy (F.A.R.S.) и FeeL (The Top Stoppers).

B-side на клуба по традиция ще предложи забавления за феновете на електронната музика с харктерния си плътен и чист саунд. Парти атмосферата в малката зала ще бъде доверена в ръцете на Sava (Camp Sessions), Jana (Cool Kids) и Bashment (Manners/IBSS).

През последните 4 години клубът бе домакин на страхотни концерти, а сред звездите, които гостуваха са Stereo Mc’s, ONYX, Dubioza Kolektiv, Sepultura, Fuel Fandango, Belleruche, Delinquent Habbits и др.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Wosh MCBobo The Gang
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Димитър преди 9 години
Това са тези, които се забавляват, докато ти заглаждаш ствола вкъщи.