Jeremy? и The Top Stoppers на София Филм Фест

Богата музикална програма по време на феста
0
Jeremy? и The Top Stoppers на София Филм Фест
Jeremy? Снимка: Jeremy?

Освен качествени филми, прочути гости и срещи, организаторите на София Филм Фест са подготвили и разнообразна музикална програма по време на събитието.

Цяла седмица, между 6 и 12 март, всички мело и киномани ще слушат 1000 names, Jeremy?, The Top Stoppers, Acoustic Corporation, LaText, Mr Morski и Swing Revival Collective на живо.

Музикалната програма на София Филм Фест Party ZoO по традиция ще се проведе в Matti D. Началният час на всички събития е 22:00 часа, с изключение на суинг купона на 12 март, който ще се завихри още от 21:00 часа.

Откриващото парти в петък, 6 март, е подчинено на двамата диджеи от 1000 names, които ще забъркат хип-хоп с електронни ритми. На 7 март пък на сцената ще се вихри актуалната алтърнатив банда Jeremy?

На празника на жените - 8 март, феновете ще могат да видят на живо Piro, Yoko, Feel и Wosh от The Top Stoppers.

Party ZoO продължава на 9 март с микс от фънк, суинг и етно в изпълнение на Acoustic Corporation. Шестимата музиканти, чието турне е в разгара си, предлагат акустични пътешествия, закачлива брас секция и грууви бас линии, съчетани с еклектични барабани.

10 март пък е запазен за рок поезията на LaText в състав Елена Пенева, Петър Чухов, Иван С. Вълев и Гриша Маникатов. На 11 март пък идва ред на Миро Морски и проекта му Mr Morski and The Amateurs.

На финала на Party ZoO, на 12 март, пък ще предложи парти на всички любители на танците със Swing Revival Collective.

Входът за "зоологическата музикална градина“ във Фестивалния център Matti D е свободен за всички киномани, които представят билет, акредитация или покана за София Филм Фест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари