Spirit of Burgas се завръща!

Фестивалът ще се проведе на 7 и 8 август
17 мар 2015 08:46, Александър Попов
9
Spirit of Burgas се завръща!
Снимка: Spirit of Burgas

След като липса на финанси спря миналогодишното издание, сега Spirit of Burgas се завръща с ново издание. Фестивалът ще се проведе на 7 и 8 август.

Кметът на Бургас Димитър Николов обяви, че заедно с Balkan Entertainment Company ще обединят усилия, за да бъде продължено развитието на фестивала.

"За мен е огромно удоволствие да потвърдя, че на 7 и 8 август 2015 г. любимият музикален фестивал на България – Spirit of Burgas, се завръща. Едногодишното прекъсване ни позволи да направим своите изводи и да съберем експертен екип, специализиран в маркетинга и организацията на фестивали в Източна Европа, с който ще продължим да пишем успешната история на феста", заяви Николов.

За шестгодишната си история, Spirit of Burgas привлече впечатляващи изпълнители като Faith No More, The Prodigy, Korn, Skunk Anansie, Moby, Wu-Tang Clan и много други, превръщайки в реалност не една мечта, а хиляди. 
 
Присъщо за формата, и тази година меломаните ще могат да се насладят на разнообразие от сцени и разнородни изпълнители, обхващащи почти всички музикални жанрове. Тази година фестивала ще се проведе в два дни на 3 сцени.

Основният хедлайнер ще бъде обявен тази вечер.

Билетите тръгват в продажба от сряда, 18 март, точно в 10:00 часа. Те ще се продават в мрежата на Eventim.bg и в билетния център НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Spirit of Burgas
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
меломан преди 9 години
В предизборна кампания ли сме,***?
5
1
 
8
 
! Отговори
denitsa преди 9 години
Интересно ми е дали някой от коментиращите въобще е от Бургас или е присъствал на фестивала. Аз лично съм го посетила всичките години и беше супер яко :)
4
6
 
2
 
! Отговори
Истерия Бургас преди 9 години
Адеее.....почна се истерията! То не бяха рев, че хотелите в града се напълнили, че се очаквали стотици хиляди от страната да посетят това подобие на фестивал. Накрая така се изложиха, че от срам не посочиха реалния брой посетители. Истината е : Просто, Бургас ням капацитет да организира подобни прояви.
3
13
 
9
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Нека да има фестивал , но кметчето на бургас да признае че Боко му финансира фестивалчето с държавни парички ...
2
6
 
14
 
! Отговори
Blake преди 9 години
Мда, а що нямаше фестивал на съветската музика като бяха другарите на власт? Дее** червените *** дее**!!!
1
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно че тоя смешен фестивал го има само като ГЕРБ=ГРОБ са на власт, факт !