Джеймс Артър идва за фест в Банско

Bansko Beat ще се проведе на 10 и 11 юли
14 апр 2015 13:42, Александър Попов
0
Джеймс Артър идва за фест в Банско
Джеймс Артър бе у нас за финала на X Factor. Снимка: Булфото, архив

Банско ще бъде домакин на интересен музикален фестивал на 10 и 11 юли тази година. Bansko Beat ще събере на едно място популярни банди, инди рок групи и реге изпълнители.

Концепцията на двудневния фестивал е насочена към всички, които предпочитат модерната музика с послания, заявиха организаторите от "Бохемия Ентъртейнмънт".

Първите имена от програмата на фестивала са Джеймс Артър, Mo’ Kalamity& The Wizards и Shawn Lee Ping Pong Orchestra.

Джеймс Артър нашумя преди три години, след като спечели X Factor Великобритания. Непосредствено след това излезе и първият му сингъл Impossible, който го изстреля на върха в класациите. Той бе специален гост и на финала на последното издание на X Factor, когато направи и дует с Михаела.

Французите Mo 'Kalamity and The Wizards са реге изненадата на фестивала. Те ще гостуват за първи път у нас, като парчетата са дело на Mo ’Kalamity. Звученето им е силно повлияно от родината й Кабо Верде.

Американецът Шоун Лий създава инструменталния си проект Shawn Lee's Ping Pong Orchestra през 2004 г. Тогава излиза и дебютният албум на формацията - Music and Rhythm. Музикантите са озвучили хитови филми и сериали като "Малкълм", "Изгубени", "Отчаяни съпруги", "От местопрестъплението", "Бандата на Оушън" 2 и др.

Засега организаторите пазят в тайна другите имена, които ще излязат на сцената на фестивала в Банско. Цените на еднодневните билети е 35 лева, а двудневният - 50 лева, като скоро ще бъдат обявени местата, на които могат да бъдат закупени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари