Една вечер, една сцена, един купон - Rudimental и Ella Eyre

Звездите идват на 12 септември в София
Обновена: 28 май 2015 15:58 | 28 май 2015 14:28, Александър Попов
0
Една вечер, една сцена, един купон - Rudimental и Ella Eyre
Rudimental. Снимка: Reuters

Септември ще бъде специален, а причините са две - Rudimental и Ella Eyre. На 12 септември артистите ще пристигнат в България, за да представят най-новите си проекти.

На една сцена в една забележителна вечер ще чуем най-новия, втори албум на Rudimental, както и голямото откритие на британската сцена - певицата с приковаващ глас Ella Eyre, която идва със собствената си банда. Мястото е Интер Експо Център в София.

Амбициозен нов албум и грандиозни планове за бъдещето - така може да се опише с няколко думи Rudimental през 2015-та. След като само преди месец пуснаха своя чисто нов сингъл “Never Let You Go”, Rudimental обявиха и дългоочаквания си втори албум We The Generation, а с това и новото си турне, което ще започне от България.

Другата звезда на вечерта, която ще чуем на живо, е Ella Eyre. Често е наричана гласът на Британия заради множеството колаборации с Rudimental, Bastille, The XX, Tinie Tempah, Naughty Boy и DJ Fresh.

Тя е считана за едно от най-големите открития на британската музика в последните 5 години и една от причините за славата на Rudimental и на сингъла „Waiting All Night”.

Преди година, певицата започна да излиза от сянката на колаборациите с авторските „If I Go”, “Deeper” и „Together”, които бързо се превърнаха в хитове. За тази специална вечер в София тя ще пристигне със собствена група и ефектно шоу.

Rudimental и Ella Eyre пристигат по покана на KeenActs.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Rudimental
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари