The World of Drum and Bass закриват Spirit-a

Идват представители на 6 от най-добрите лейбъли
22 юни 2015 11:42, Александър Попов
0
The World of Drum and Bass закриват Spirit-a
Снимка: SPIRIT of Burgas

SPIRIT of Burgas ще продължи традицията да предлага най-доброто от света на Дръм енд Бейс музиката. За първи път селекцията е оставена в ръцете на един от най-обичаните парти брандове в света - The World of Drum and Bass, който заедно с родните HMSU - ще предложи нещо грандиозно за родните ширини.

Централният плаж в Бургас ще приеме селекция от топ артисти, представители на някои от най-големите денс лейбъли в музикалната индустрия.

В нощта на 8 август на главната сцена и веднага след британците от Kasabian, един след друг ще видим Calyx & TeeBee (RAM), Danny Byrd (Hospital Records), The Prototypes (Viper Records), MAZTEK (Virus, Renegade Hardware), DJ SS, Tribe Steppaz и MC Biggie (Formation Records).

Водачи в листата са хитовите изпълнители от Calyx & TeeBee. Броени дни след като издадоха поредното си униклано видео, двете легенди обещават да разтърсят родните меломани със специално изпълнение на 6 дека.

Следващият в групата е представителят на Hospital Records – Danny Byrd. Той е един от първите „доктори“, подписали с лейбъла, а фактът, че продължава да управлява сцената с всяко свое ново парче и до ден днешен, говори еднозначно за неговите качества. Англичанинът е непрестанен обект за колаборации, а видеата му с артисти от ранга на Netsky и Roni Size и ремиксите, направени за него от самите Sigma, ни карат само да мечтаем за онова, което ще чуем от него на плажа в Бургас.

Селекцията продължава с един от най-актуалните проекти на световната сцена – The Prototypes. Момчетата издадоха дебютния си албум “City of Gold” за откривателите на таланти Viper Records, а ремиксите им на Avicii, Ed Sheeran, Bingo Players, Hadouken, Modestep, AlunaGeorge, Fleur, Ian Carey feat. Snoop Dogg и Don Diablo могат да ни уверят, че са сред следващите големи звезди на музикалната сцена.

Няма да мине и без тежката артилерия в селекцията, защото специално за фестивала идва един от основните представители на Renegade Hardware и Virus - MAZTEK (Италия). Освен богатата палитра от лейбъли, за които той е издавал, трябва да се отбележи, че доста често се занимава и с хип-хоп, като освен парче с Forreign Beggars, той е човекът, отговорен за една немалка част от инструменталите на DOPE D.O.D.

Последни в международната селекция са резидентите на The World of Drum and Bass и Formation Records - DJ SS, Tribe Steppaz и MC Biggie. Formation Records e най-дълго съществуващият Дръм енд Бейс лейбъл с над 25 години история, a разнообразието от артисти в каталога им включва имена като Nero, Carl Cox, Shy FX, Dj Hazard и много други.

Парти брандът The World of Drum and Bass е основна причина за разпространението на тази музика навсякъде по света и през годините мрежата от събития обхваща най-големите музикални форуми.

Билети на цени от 60 лева за 8 август и 99 лева за 7 август може да закупите от OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7 август), VIP трибуни със седящи места (и за двата дни), както и двудневни билети за целия фестивал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Spirit of Burgas
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари