Концертът на Лорин Хил в "Арена Армеец" пада

Всички събития на Phat Bride Productions се отменят
25 юни 2015 10:10, Александър Попов
12
Концертът на Лорин Хил в  "Арена Армеец" пада
Снимка: Reuters, архив

Концертът на Лорин Хил, който трябваше да се състои на 15 юли в столичната зала "Арена Армеец", се отменя. Организаторите Phat Bride Productions пуснаха отворено писмо, в което обясняват причините и допълват, че и други концерти падат от афиша им.

"Концертите на Ms Lauryn Hill, Talib Kweli, Jam Baxter, R.A. The Rugged Man и Reverie няма да се състоят. Цялата музикална програма на Phat Bride Productions пада. С оглед на възникналите дискусии относно причините, сме длъжни да изясним нещата в прав текст. Поради претърпените финансови загуби от началото на годината (с огромен принос е концертът на MOS DEF), просто нямаме силите да продължим. Нямаме възможност да покрием предстоящите разноски по изявата на Lauryn Hill, без да застрашим парите на феновете при евентуален провал на по-следващо събитие. За да избегнем навлизането на дълбоко, което се оказа задължително при опита за развиване на по-алтернативна сцена и суб-културна среда в България, решаваме да кажем стоп сега. Правим пояснение, че не намекваме за липса на културна активност у нас, а за ниската покупателна способност на зрителя спрямо хонорарите на тези артисти: хората нямат пари и ние не можем да им се сърдим за това", се казва в изявлението.

От платформата допълват, че спират концертната си дейност сега, когато все още може да предоставят пълна възвращаемост на всеки един билет.

"След изплащането на всички билети, което ще е трудоемко и ще отнеме известно време, Phat Bride ще се върне на пазара, но категорично заявяваме, че повече няма да се занимаваме с концертна дейност, или поне докато икономическия климат на Балканите не се промени. Можем да се занимаваме с изложби, сценични изкуства, продуцентска дейност, издателска дейност или дори кино, но няма да промотираме по начина, по който го правихме досега.

Относно продадените билети - най-късно до края на другата седмица (5 юли) ще изнесем пълна информация относно как, къде и от до кога всеки от вас, закупил билет за което и да е било наше събитие ще може да си вземе парите обратно. Към днешна дата можем да потвърдим само, че хората, които са закупили комбо билети ще имат тази възможност първи, поради високата цена на закупения продукт. До 24 часа, ще предоставим и телефонна линия, която да отговори на всичките ви въпроси. До тогава, можете да ни пишете или да ни псувате на office@phatbride.com", завършват организаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Лорин Хил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Освирепял преди 8 години
Каква музика, то пари за ядене няма !
6
0
 
1
 
! Отговори
bros преди 8 години
Е, хората много добре са си го написали... Само това с пцуваньето не седи добре. Ама, инак, да им имам и имената. Само снахана на бат Боби се връзва като наистина голямо име, другите дори и аз като отворен към различната музика, не мога да се подпиша, че ги знам или че са големите звезди...
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искат да кажат че сме бедни и нямаме пари за техните концерти, от една страна, а от друга - че изпълнителите им са пълна боза.
4
4
 
6
 
! Отговори
курамиянко преди 8 години
я съм сигурен, че ако викнат Южни ветар или Синан Сакич, че напълнат цел стадион.
3
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Потресаващо прости коментари.
2
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Буда ша спаси положението така, че и след 100 години на друг управление няма да можем да се оправим пак!!!но народо гласува за него 1 милион будалисти!~
1
8
 
23
 
! Отговори
А що преди 8 години
Ние сме много по-добре от Гърция, от Румъния. Всичко тука е супер