Кристо прави общо парче с талант №1 Пламен Любенов

Рапърът пуска благотворителна колекция бижута
0
Кристо прави общо парче с талант №1 Пламен Любенов
Снимка: PR

Тази година рапърът Кристо пусна своя линия бижута с марката Kristo by UGOMAN. През лятото той е решил да разшири продуктовата линия и започва работа по нова серия бижута. Уникалните изделия този път са посветени на благотворителна кауза. Приходите от продажбите им ще бъдат дарени на победителя от последния сезон в шоуто „България търси талант” Пламен Любенов.

Танцьорът, покорил сърцата на публиката с разстърсващата си житейска история и уникален талант вече получи първата произведена от линията броеница. Цялата колекция е посветена на най-голямата му мечта - да основе школа по интегриран танц, където да обучава хора в неравностойно положение.

Кристо и Пламен се срещнаха, за да обсъдят детайлите по благотворителната кампания и спонтанно решиха да сложат началото на още една обща инициатива. Рапърът и талантът започват работа по съвместен музикален проект. Това, обаче не е единственото, което ги свързва. Самият Кристо е запален танцьор, възпитаник на американския “Franklin and Marshall College”, където учи актьорско майсторство. Участва в десетки театрални и танцувални постановки в колежа.

"Силата и волята на Пламен ме вдъхновиха, защото той има невероятен талант, а съдбата го е приковала към инвалидната количка. Това, обаче не го е обезсърчило. Напротив, направило го е още по-борбен. Ето защо, с началото на съвместния ни музикален проект започваме благотворителна инициатива, която ще има за цел да подпомогне най-голямата му мечта – да създаде собствена танцова школа", споделя Кристо.

Пламен и Кристо триумфираха заедно на финала на последния сезон на "България търси талант", където победителят представи своя танц, докато Кристо изпълняваше на живо "Аз мога".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: КристоПламен Любенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари