Нови изпитания в X Factor, идват "Шестте стола"

Рапарът Криско се падна да работи с момичетата
27 авг 2015 19:02, Александър Попов
6
Нови изпитания в X Factor, идват "Шестте стола"
Снимка: Булфото, архив

Тази година пътят на кандидатите за голямата сцена на X Factor ще бъде изпълнен с нови изпитания и неочаквани изненади. Най-стресовото предизвикателство за участниците в X Factor UK и X Factor USA пристигна у нас, за да изпита волята и куража на българските музикални таланти.

"Предизвикателството на шестте стола е не само най-сериозната задача за 120-те участника, които спечелиха свое място в тренировъчния лагер, но и ключов момент в избора на журито. Съдиите нямат право на грешка. Тренировъчният лагер в новия сезон подлага тях и участниците на двойно по-голямо напрежение", коментират специалисти от екипа на шоуто.

Само шест кандидата от всяка категория извоюваха правото да продължат към Къщите на съдиите заедно със своите ментори.

За първи път в историята на шоуто в България всеки ментор научи своята категория преди финала на тренировъчния лагер, което вдигна допълнително адреналина на жури и участници.

Криско ще работи с момичетата, групата, която винаги е била сред най-силните в досегашните издания на шоуто. Люси ще се грижи за бъдещото развитие на бандите в X Factor. Саня ще бъде с момчетата, а Маги Халваджиян ще работи с групата "25+".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
честит преди 8 години
Покрай Криско и ние дадохме нещо на света. Единствения в света рапър-гей. Това е съвсем сериозно между другото, не обиждам.Ако не вервате питайте Миро. ;)
3
1
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
"Рапърът Криско" е оксиморон.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
РапАрът? Днес.бг, редактор ли нямате, или имате неграмотен такъв?
1
2
 
8
 
! Отговори
. преди 8 години
zna4i go*no ot gabrovo