Кипърка и руснак "изригнаха" в X Factor

16-годишна рапърка пък размекна Криско
Обновена: 23 сеп 2015 09:47 | 23 сеп 2015 09:37, Александър Попов
6
Кипърка и руснак "изригнаха" в X Factor
Снимка: X Factor

Кипърка и руснак впечатлиха жури и публика в кастинга преди лагерите в X Factor. 25-годишната Християна от Острова на Афродита определено се превърна в сензацията на вечерта и даде силна заявка да бъде сред топ участниците тази година.

Руснакът Артьом Анатолиевич пък показа, че можеш да имаш X Factor и без да притежаваш най-шлифования глас. Той от години живее в Бургас, занимава се с бойни спортове, а на сцената изпълни "Снег" на Филип Киркоров. Изпълнение, поведение и чар му осигуриха пътя към лагерите. Зад кулисите пък палци му стискаше участничката от миналия сезон Кристина Дончева.

Напред продължи и Веселин Колев от Стара Загора, който се е преборил с наднорменото си тегло и за година е свалил 120 кг. Неговата позитивност и борбеност му осигуриха четири "Да" от журито, въпреки неточностите в изпълнението.

Рапърката Нанси Йорданова пък показа две лица - на сцената изигра перфектно лошото момиче с парче на Ники Минаж, а след това и журито се впечатли как благодари свенливо на всяка добра оценка.

Малко не достигна да продължи 16-годишната ромка Силвия Костова. Момичето от село Рупци показа, че има талант, но избора на песен и притеснението й изиграха лоша шега. Люси имаше тежката дума дали да продължи, но нейното "Не" я прати в къщи. С надежда следващата година да се яви още по-мотивирана.

Естествено, зрителите видяха и доста участници, които са се записали за шоуто колкото да ги види родата по телевизията, а и самите те едва ли са имали някакви надежди, че могат да стигнат по-напред в X Factor с липсата на талант и възможности.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: X Factor
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Криско приятно ме изненада. Съдейки по текстовете на песните му, мислех, че е много просто момче, но той се отнася добронамерено и позитивно към участниците и си личи, че се опитва да не нарани и най-лошите от тях. Далеч по-подходящ е за жури от много предишни.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че за да е честно участниците трябва да пеят с Ауто тюн. Нали пише че Криско е от журито а той пее само с аутотюн
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Криско бръмчи яко на малки, та не знам размекнала ли го е, втвърдила ли го е...
1
3
 
22
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Руснакът не го чух, но това момиче от Кипър пя вълшебно !Тя изпя песента по-добре от оригинала. факт !