От сръбски духов оркестър до рап по стихове на Гео Милев

Sofia Fusion Fest на 23 и 24 октомври в София
0
От сръбски духов оркестър до рап по стихове на Гео Милев
Снимка: Sofia Fusion Fest

На 23 и 24 октомври в София ще се състои второто издание на шарения и нетрадиционен музикален фестивал Sofia Fusion Fest. В рамките на два дни, столичния клуб Mixtape5 ще посрещне десет от най-интересните по стил и облик родни банди.

Фолколорна музика, реге, тибетски звуци и хенг дръм формация са само част от “звуците” на фюжън феста. 

Сред акцентите в програмата тази година безспорно ще е гостуването на сръбския духов оркестър Kristijan Azirovic на 23 октомври, който е многократен носител на голямата наградата на фестивала Гуча.

В размките на събитието музикални сили ще обединят още "Тъпани и Гайди", "WakeЪп project", "Harlem Jazz", проект "Зората", група "Мерудия", Хор "Кипри" и други.
  
На 23 октомври събитието ще стартира с единствената по рода си формация "Древност и космос", която поставя началото на първите звуколечебни концерти у нас. Кристални и тибетски купи, диджериду, флейта, кахон, тъпан и женски вокали ще представят различна, релаксираща и зареждаща лечебна музика.

Билетите за Sofia Fusion Fest се пускат в продажба от днес в системата на Tickelogic и неговите партньори. Билет за всеки от двата дни на събитието ще е с цена 10 лв. на предварителна продажба, а в дните на събитието ще се влиза за 15 лева. Фестивалните вечери са с начало 20:00 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари