Кейтлин Луск идва за "Властелинът на пръстените"

Няма как да пропусна "Двете кули" в София, заяви звездата
13 окт 2015 16:02, Александър Попов
0
Кейтлин Луск идва за "Властелинът на пръстените"
Кейтлин Луск. Снимка: Lord of the Rings in Concert

Любимото сопрано на Хауърд Шор и Енио Мориконе ще се завърне за грандиозното продължение на Lord of the Rings in Concert на 19 декември в София. Кейтлин Луск, която пее от 15-годишна в спектаклите, лично е настояла да стане част от шоуто в България, въпреки че първоначално е трябвало да почива през този сезон.

Българската публика ще има възможността да се наслади на втората част от трилогията - "Властелинът на пръстените: Двете кули".

"На турне съм с този спектакъл от почти 10 години, но трябва да призная, че отдавна не бях изпитвала такива емоции като на шоуто в България. По време на целия филм публиката реагираше толкова емоционално и спонтанно, знаеше репликите наизуст, познаваше ключовите моменти, веселите, тъжните. Видях сълзи на първите редове. Помня, че миналата година след 3-часовото шоу се прибрахме зад завесите и просто се спогледахме, а един от солистите каза: "Какво по дяволите се случи? Настръхнал съм като таралеж". Това беше много скъп спомен за мен и реших, че няма начин пропусна "Двете кули" в България. Надявам се да се видим отново", сподели Кейтлин.

На музикално-филмовото приключение на 19 декември отново ще ни отведат музикантите от симфоничния оркестър, както и смесеният и детският хор на БНР, но в още по-голям състав.

Така година след премиерата на първата част от трилогията, на сцената на Арена Армеец ще видим над 300 музиканти. Наситен с още по-зрелищни бойни сцени, огромен HD екран и невероятната музика на Хауърд Шор.

Кейтлин Луск стъпва на голямата сцена едва на 14-годишна възраст заедно с Балтиморския симфоничен оркестър в САЩ, а в същата година записва и първия си студиен албум - No Looking Back. Още през младежките си години, Кейтлин демонстрира изключителния си талант и музикална дълбочина, които й осигуряват впечатляваща кариера. Затова не е изненада, че композиторът Хауърд Шор я кани да стане водещо сопрано на пътуващия спектакъл Lord Of The Rings in Concert.

В последните години Кейтлин изпълнява и партии от композиции на Енио Мориконе, който не прикрива възторга си от работата с нея.

Билети на цени от 60 до 120 лева могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, билетен център НДК и касите на Арена Армеец.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари