Класиките на "Disney" с класически оркестър

"Pixar in Concert" гостува в НДК на 28 февруари 2016 г.
0
Класиките на "Disney" с класически оркестър
Снимка: Янко Димитров/Кантус Фирмус

От утре, 6 ноември, започва продажбата на билетите за грандиозната продукция "Pixar in Concert" на компанията "Disney". Тя ще бъде представена за първи път в България на 28 февруари следващата година в зала 1 на НДК. Началният час е 18:00.

Шоуто ще покаже на голям екран с HD качество откъси от любимите филми на Disney/Pixar в съчетание с жива музика, изпълнена от голям симфоничен оркестър. Популярните герои от "Играта на играчките", "Колите", "Търсенето на Немо", "Храбро сърце", "Рататуй" и "Таласъми ООД" ще зарадват малките зрители и техните родители, а на сцената ще излезе Оркестърът на Класик ФМ радио с диригент Максим Ешкенази.

Автори на музиката са най-модерните холивудски композитори от последните години - Ранди Нюман, Майкъл Джакино, Патрик Дойл и др. Концертът е част от цикъла "Музиката на Америка", представен от "Кантус Фирмус" и фондация "Америка за България".

За трета поредна година цикълът "Музиката на Америка" включва в програмата си продукция с марката "Disney". След като в предишните два сезона с огромен успех бяха организирани две представления Disney in Concert с музика от класическите филми "Цар Лъв", "Малката русалка", "Аладин", сега идва и концертното представяне на по-новите хитове.

Билетите за "Pixar in Concert" са на цени от 20 до 60 лева и се продават на касата на "Кантус Фирмус" в зала "България", в билетния център на НДК и онлайн на www.ticketsbg.com.

Децата до 6-годишна възраст, които няма да ползват отделно място, ще могат да видят шоуто на символична цена от 2 лв., което покрива тяхната застраховка, по изискване на "Disney".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Pixar in Concert
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари