Криско осиротя: Ева-Мария аут от X Factor

Тя загуби дуела си срещу Виктория Георгиева
20 ное 2015 13:14, Александър Попов
8
Криско осиротя: Ева-Мария аут от X Factor
Снимка: Нова тв

Поредните елиминации в X Factor поднесоха доста изненади и за зрители и жури.

Във вторник голяма част от талантите се представиха под своето ниво, но зрителският вот изправи в битка за оцеляване неочаквани изпълнители - Ева-Мария срещу Виктория Георгиева.

Ева избра парче на Нина Симон, докато Виктория заложи на песен от репертоара на Джеси Джей.

"За мен това не е борба. Вики е най-близкият ми човек и искам тя да продължи в X Factor", сподели Ева-Мария, която не скри противоречивите емоции от вечерта. Журито избра напред да продължи Виктория.

Голяма част от зрителите очакваха в дуела за оставане в шоуто да бъде Александрина, която се представи доста слабо във вторник, отнесе сериозни критики и от своя ментор Маги Халваджиян.

Той дори сподели, че именно тя е трябвало да напусне шоуто тази седмица. Феновете обаче решиха друго и я спасиха от елиминациите.

"Имаме 12 концерта, за да рискуваме и експериментираме. Надявам се най-добрите да спечелят", заяви Криско, чийто отбор намаля с един човек.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
11
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
..Причината е следната : арменеца не желае да плаща хонорари (понеже малко печели..), говори пълни глупости и дава ужасни песни на отбора си, пълен профан е в музиката! Затова няма да върви формата.
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нож с две остриета са феновете.Проблемът са групите, защото за седем човека гласуват техните близки и това е повече отколкото за един човек.Не харесвам групите, омръзнаха ми едни и същи песни, които подбира Дони и екипът му.Браво на кипърката-това е единственият човек, който пя като Паша! Аз съм на 60 и слушам.Нека стане ясно, що за неповторима певица е Паша, Лили Иванова каза същото!Не приемам за певица Кристина Димитрова и разни други, които просто са безцветни.З
5
1
 
8
 
! Отговори
tq преди 8 години
Жалко е това, талантливите хора да отпадат. Ако хората можеха да си позволят да гласуват- щеше да е различно!!!
4
1
 
13
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
Ами слаби продуценти, слаби ментори, явно и слаби муз. педагози, за стилисти, режисьори и прочие пък въобще не ми се говори. Магито какъвто и формат да подхване все ще го ***.
3
5
 
5
 
! Отговори
Софиянец преди 8 години
Гери - Никол, *** - Мария....на къде върви нашата родина...
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да разбера какво става тази година с Х-фактор. Мноого слабо! Скука.. сякаш гледам "Гласът на България", че и по-зле. Защо така? Добър кастинг, добри певци, а нищо не се получава. За пръв път ги гледам без вълнение, почти с досада. Някой схваща ли каква е причината?
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много успехи! Чудесен човек и певица.