Християна Лоизу отново на сцена с Наско от Б.Т.Р.

Двамата в спектакъла "Исус Христос суперзвезда"
21 мар 2016 15:52, Александър Попов
4
Християна Лоизу отново на сцена с Наско от Б.Т.Р.
Снимка: Вирджиния рекърдс

Християна Лоизу, която триумфира в четвъртия сезон на X Factor и вече работи по дебютния си сингъл, ще изпълнява партията на Мария Магдалена в предстоящия концерт-спектакъл на Пловдивската опера "Исус Христос суперзвезда".

Събитието ще се състои в три последователни дни следващия месец - на 20 април в Пловдив, на 21 април в Габрово и на 22 април в Стара Загора.

Младата певица с удоволствие приела поканата да участва в световноизвестната рок-опера, тъй като освен класическо пеене в НМА „Панчо Владигеров“, тя е изучавала и мюзикъл като стипендиант в Колежа за сценични изкуства в Лийдс, Великобритания.

След общото изпълнение на класиката Con Тe Partiro на финала на X Factor, Християна отново ще излезе на една сцена с Наско от Б.Т.Р., когото ще видим в ролята на Пилат Понтийски.

Хитовата творба по музика на сър Андрю Лойд Уебър и либрето на Тим Райс, която вълнува публиката вече 40 години, първоначално е замислена от авторите като концептуален рок албум.

"Исус Христос суперзвезда" ще бъде представен като концерт-спектакъл с участието на оркестър, хор и балет на Държавна опера Пловдив под диригентството на Константин Добройков и с хореографията на Боряна Сечанова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
5
 
! Отговори
Йоханес преди 8 години
Така нареченият концерт е подигравка с Господа Иисуса Христа, християнство и християните и представлява богохулство. Съветвам никой да не ходи на това извращение което според автора му "е създадено от гледната точка на юда искариот".
1
4
 
13
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Браво! Колко жалко е да идват чужденци да представят нашата родина и в същото време колко възхищение и гордост буди това младо, красиво, кипърско момиче! Нека да си обичаме родината!