Chase & Status, Sigma и Sub Focus се събират в София

Партито ще е в Интер Експо Център през юни
0
Chase & Status, Sigma и Sub Focus се събират в София
Снимка: PR

След успешното първо издание на "Night to remember" през септември 2015 г. с участието на звездните Rudimental и Ella Eyre, се задава втора паметна нощ. Тя ще бъде в Интер Експо Център в София на 18 юни.

След две участия на фестивала Spirit of Burgas, Chase & Status е акостират и в София. MC Rage ще реди римите зад микрофона по време на диджей сета на британците, а в сетлиста очакваме да чуем и парчета от новия албум на известното дуо, включително и току-що излезлия сингъл "Control".

Набралите широка популярност у нас Sigma са второто потвърдено име за шоуто. Изключително успешният им албум "Life" (2015) донесе на групата платинен статус и много участия на най-големите фестивали в Европа - Glastonbury, T in the Park, Sziget, а сега за първи път ще имаме възможност да ги чуем и у нас.

Финалът за вечерта ще сложи не по-малко популярния у нас Sub Focus. Той стартира кариерата си на Jungle дръм енд бейс сцената и вдъхновяващ се от продуценти, като The Prodigy, Chemical Brothers и Daft Punk, Sub Focus постепенно се превръща в една от най-ярките звезди на електронната сцена. ‚X-ray‘ е първото парче, което кара големите лейбъли да му обърнат внимание, а ремикса на ‘Smack My Bitch Up’ му носи турне на три континента и договор с легендарния лейбъл RAM records.

Билетите за "Night to Remember" тръгват в продажба днес, 4 април, на цена от 40 лева за ограничено количество промо билети в мрежата на Eventim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: SigmaChase StatusSub Focus
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари