Бъди LIVE с Dnes.bg – Ханс Цимер

Спечелете три двойни покани и среща с композитора
26 апр 2016 12:00, Александър Попов
0
Бъди LIVE с Dnes.bg – Ханс Цимер
Снимка: СМЕ

Най-успешният филмов композитор Ханс Цимер идва за първи път у нас за голям концерт на 16 май в зала "Арена Армеец".

Касовите хитове "Гладиатор", "Черният рицар", "Цар Лъв", "Шифърът на Леонардо" и "Армагедон" отдавна са част от поп културата. Освен, че са сред най-успешните продукции в историята на киното и са отличени с не една и две престижни награди, общото между тези филми е невероятната им музика, която се радва на изключителна популярност. Неин създател е именно композиторът Ханс Цимер.

Той е писал музиката за повече от 120 филма, които са донесли над 24 милиарда долара приходи. Удостоен е с "Оскар", две награди "Златен глобус", има награди "Грами", печелил е Американска музикална награда, както и награда "Тони".

Цимер има цели десет номинации за "Оскар", като последната е от 2015 г. за музиката към фантастичния епос "Интерстелар". През 2003 г. Американската музикална асоциация му връчва престижната награда Henry Mancini за цялостно творчество за впечатляващата му кариера и огромния му принос към кино индустрията. Цимер получава и своя звезда на холивудската Алея на славата през 2010 г., а през 2014 г. е удостоен с награда за цялостен принос на филмовия фестивал в Цюрих.

На сцената в "Арена Армеец" Цимер ще излезе с изключително талантливи музиканти, с които ще представи невероятно съчетание от класическа музика, рок и традиционно звучене. Страхотните светлинни ефекти и уникалната мултимедия, пресъздаваща на живо част от филмите, ще превърне този концерт в изключително преживяване.

Dnes.bg и организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис дават възможност на трима от вас да спечелят покана и да се срещнат на живо с Ханс Цимер. И това не е всичко - ще получат и допълнителен билет за концерта, за да бъдат в приятна компания (допълнителните билети не осигуряват среща с композитора - б.а.).

Условията на играта

До 10:00 часа на 10 май трябва да ни изпратите верен отговор на въпроса, който сме ви задали по-долу.

Отговорите трябва да бъдат изпратени на email: alexander.popov@Investor.bg. Задължително в полето за описание (Subject/Относно) трябва да напишете "Бъди LIVE с Dnes.bg – Ханс Цимер".

В текста на мейла с отговорите да се споменават двете имена, телефон и адрес на участника.

Наградите ще се раздават на лотариен принцип на трима наши читатели, отговорили вярно.

Ако не успеем да влезем в контакт с някой от спечелилите участници в рамките на деня на тегленето, нито по мейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място. Служители на Инвестор.БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Dnes.bg си запазва да прави промени в играта.

Въпросът ни към вас е: Колко награди "Грами" има Ханс Цимер?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Ханс Цимер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари