Трима наши читатели се срещат с Ханс Цимер

Вижте кой спечели три двойни покани за концерта
10 май 2016 12:04, Александър Попов
0
Трима наши читатели се срещат с Ханс Цимер
Снимка: СМЕ

Най-успешният филмов композитор Ханс Цимер идва за първи път у нас за голям концерт на 16 май в зала "Арена Армеец".

Касовите хитове "Гладиатор", "Черният рицар", "Цар Лъв", "Шифърът на Леонардо" и "Армагедон" отдавна са част от поп културата. Освен, че са сред най-успешните продукции в историята на киното и са отличени с не една и две престижни награди, общото между тези филми е невероятната им музика, която се радва на изключителна популярност. Неин създател е именно композиторът Ханс Цимер.

Той е писал музиката за повече от 120 филма, които са донесли над 24 милиарда долара приходи. Удостоен е с "Оскар", две награди "Златен глобус", има награди "Грами", печелил е Американска музикална награда, както и награда "Тони".

Трима наши читатели ще се срещнат на живо с гениалния композитор, а на концерта ще може да ги придружи приятел или роднина.

Благодарим на всички, които се включиха в съвместната ни игра със София Мюзик Ентърпрайсис "Бъди LIVE с Dnes.bg – Ханс Цимер". Ето и победителите, които бяха изтеглени на лотариен принцип:

Мариета Иванова, София

Роза Ботушева, Пловдив

Евелин Тотев, София

Ако не успеем да влезем в контакт с някой от спечелилите участници в рамките на деня нито по мейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Ханс Цимер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари