Поли Генова с политически призив преди финала

Запазете гласа на българите зад граница, поиска тя
14 май 2016 19:32, Александър Попов
180
Поли Генова с политически призив преди финала
Снимка: БТА

Часове преди да се качи на сцената в Стокхолм на финала на Евровизия Поли Генова призова всички българи да сме заедно, защото чудеса се случват. Тя е сочена сред фаворитите за първото място, но все пак това ще реши и гласът на зрителите. За нея може да се гласува само извън България.

Тя пусна клип във Facebook, с който благодари на своите приятели и на всички, които я подкрепят.

Поли се обърна и към политиците по наболялата през последните седмици тема за гласуването в чужбина.

"Използвам трибуната на социалните мрежи, за да призова за нещо много важно. Знам, че много хора ще могат да го видят и чуят днес. Призовавам всички български политици да запазят правото на глас на българите в чужбина и те да имат право да гласуват за собствената си държава", призова певицата.

Тази вечер Поли Генова излиза под номер 8 на финала в "Евровизия" с песента си "If Love was A Crime". Тя е вторият български представител, който се класира там, след Елица и Стунджи, които държат най-високото ни класиране на конкурса - пето място.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: ЕвровизияПоли Генова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
3
 
! Отговори
тя преди 7 години
Това не беше нужно да го правиш Поли! Да не се бърка изкуство с политика - грозно е !
113
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега следва да разберем къде се е събудила след купона и с кого Поли Генова.Не се тревожете и хабете много, догодина отново Поли Генова ще е избрана с жури да ни представлява на Евровизия. Няма как , до като не спечели, така всички ще признаят таланта и.
112
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашата песен е ужасна като бръснатата глава на Поли.Украйна си изпроси победата.тяхната песен е политическа и се одобри от политиците и от началниците от САЩ.
111
3
 
4
 
! Отговори
АTAKICT преди 7 години
До Анонимен ТО СЕ ВИЖДА---ПРИ СОЦА---РАЗВИТА ИКОНОМИКА--23 МЯСТО В СВЕТА БЕЗРАБОТНИ--О СПОКОЙСТВИЕ И БЕЗПЛАТНО МЕД . ОБСУЖВАНЕ И ЛЕ4ЕНИЕ СЕГГА СМЕ В ЕС---НАВСЯКЬДЕ РАЗРУХА БЕЗНАКАЗАНОСТ УБИЙСТВЕНИ ТАКСИ И ДАНЬЦИ 4УЖДА АРМИЯ У НАС
110
5
 
7
 
! Отговори
АЗ преди 7 години
ПЪК ИСКАМ ДА НЯМА ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО!ИЛИ СИ БЪЛГАРИН,ИЛИ СИ СТОЙ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА БАРИКАДАТА И НЕ СЕ БЪРКАЙ В ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ!
109
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И откога кифлите станаха политициТая е много нагла
108
5
 
10
 
! Отговори
Спас преди 7 години
И кой е гласувал за тая с типично българската носия и с медения глас български, ЗАГОРСКИ?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Това ако е българска песен, аз съм виетнамец:))))))))))))))))))))))))))))))0
107
4
 
6
 
! Отговори
Дядо Петър преди 7 години
Сега е моментът да спретне едно референдумче.(Като бате й Слави - кумирът за всички оли-гоф-рени в нещастната ни Родина).
106
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Приказвате глупости, ама хубаво, че е този ЕС, че колко войни щеше да има още! Идеята е тръгнала оттам, няколко години след 2-рата световна. Благодарете се, че го има, защото сега можеше и нас да няма !!!
105
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 119, Нормално те гласуват под командата на Путин!
104
11
 
11
 
! Отговори
б преди 7 години
Братушки, защо не ни дадохте и 1 точка бе? Ама на море като няма къде да ходите пак при нас, а?
103
3
 
9
 
! Отговори
сериозно преди 7 години
Някой да ми припомни, какво ние гласувахме за Русия и те какво гласуваха за нас?
102
1
 
10
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Турците стабилно подкрепиха Украйна заради песента на татарката.
101
1
 
13
 
! Отговори
1 преди 7 години
4-то място от 50 държави! Това е УНИКАЛНО!!! Това се гледа от над 200млн, едно от най-гледаните предаваня в Европа!!! В топ 10 са всички написани от мен държави и Австрялия, Армения, Русия, Франция. Познах нали :). Защото имаше много хора, които не харесваха нашата песен! Сега, аз няма да ви обвинявам... но като не харесвам нещо си мълча, освен ако не е супер зле :) Страно как има хора неразбиращи от изкуство, които са първи да си изкажат мнението, особено, когато е отрицателно :) Е видяхте :)
100
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДжонаПесента е хубава! А зад нея застанаха българите в чужбина и техните приятели. Фейсбук кипеше през цялата вечер.
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
134, спри се бе, човек. Стига си ни разказвал мокри сънища и топли фантазии:))). Вероятно ти става по-добре като ни споделяш свои блянове, но все пак се върни в реалността:))).
98
1
 
4
 
! Отговори
АНАСТАСИИ ХРИСТАКИС преди 7 години
КАДЕ Е ЕЛЕНА ПАПАРИЗУ ?ЗАЩО ГЪРЦИЯ Я НЯМА ?
97
1
 
9
 
! Отговори
ни съ знай преди 7 години
Това беше една отвратителна политическа акция.А победителите трябва да се срамуват,защото вотът на зрителите е всъщност вот на емиграцията.Изключете телевизорите,включете си мисленето, защото от хубаво не се емигрира.А най-многобройни са емигрантите от Русия,Украйна, Полша... и след тях за съжаление е и България.Благодарност към "извоюваната"демокрация!
96
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
125, чул недочул и вече коментираш. Германия иска дисквалификация на волейболния отбор на Русия, а не изобщо за цялата олимпиада. Какво да ги правиш - германците бяха пребити като ку.чета от руснаците на волейбол и сега се чудят как да спечелят предимство заради един волейболист хванат с мелдоний, който до миналата година беше разрешен и който точно сега решиха да забраняватт:)))
95
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фактите са сси факти, нашите русофили ни прецакаха да сме 4-ти, а не 3-тиПРОДАЖНИЦИ!