Михаела Маринова ще пее на Фестивала на цветовете

Pavell & Venci Venc' също ще се включат във феста
23 юни 2016 16:37, Александър Попов
0
Михаела Маринова ще пее на Фестивала на цветовете
Снимка: Булфото

Новите имена, които се присъединяват към Фестивал на цветовете, са хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc' и станалите популярни с участието си в X Factor -  Михаела Маринова и Кристиaн Костов, съобщиха организаторите.

Най-цветният фестивал ще се състои на 2 юли на открито в Sofia Ring Mall.

Освен изброените звездни имена, в програмата на фестивала участие ще вземат и певицата Дияна Панчева - DIYAH, DJ Sava от Camp Session, хип-хопъра Super Sholo и DJ-те от Sofia Cartel, както и вече обявените The Top Stoppers и DIA feat. Spazum и бийтбокс надеждата Tino.

Носителите на наградата за 2016 г. на БГ радио за дует Pavell & Venci Venc' са подготвили сет лист с най-популярните си парчета, сред които "SeTaaBrat", "Знаеш ли кой видях?" и др.

Всеки, който няма възможност да присъства на новата дата на Фестивал на цветовете може да върне своя билет в офисите на Eventim.bg и Ticketlogic най-късно до 28 юни. Билети за феста могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на промоционална цена от 25 лв., билет от 35 лв. с включени 4 торбички цветен прах, 45 лв. с 9 торбички цветен прах. Tорбички с цветен прах ще се предлагат и на място по време на събитието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари