Новият албум на Alex Clare – пътят от Лондон до Йерусалим

Ще слушаме "Tail of Lions" на 24 април в Студио Орфей
20 мар 2017 14:00, Александър Попов
0
Новият албум на Alex Clare – пътят от Лондон до Йерусалим
Снимка: PR

На 24 април в Студио Орфей ни предстои една особено интересна среща с Аlex Clare, който ще представи на живо последния си албум "Tail of Lions". Заглавието на албума идва от еврейска поговорка, а парчетата са отражение на всичко, през което артистът минава в последните години. В него се преплитат лични емоции и истории, свързани с преместването му в Йерусалим и ролята му на съпруг и баща. "Tail of Lions" хвърля светлина и върху наболяли общественозначими теми, но най-вече проповядва вяра, смелост и упоритост.

Албумът е записан миналото лято на лодка в източен Лондон, заедно с неговия добър приятел от Submotion Orchestra - Chris Hargreaves. За няколко седмици те успяват да създадат "Tail of Lions" – албумът, който показва един различен Alex Clare. Името на албума идва от еврейската поговорка "По-добре да бъдеш опашка на лъв, отколкото глава на лисица“ и синтезира онова, към което се стреми лондончанинът", приел юдаизма.

Третият албум на Alex Clare включва 10 парчета, които разказват една история. Всяка песен носи послание и специфично звучене.

"Tail of Lions" изненадва с електронни, дъбстеп, соул и рок елементи, но запазва характерния музикален стил на Alex.

Всички тези парчета, както и най-големите и добре познати хитове на Alex Clare, като "Тоо Close", ще чуем на живо на 24 април в Студио Орфей. Билети за концерта могат да бъдат закупени на цена от 50 лв. в мрежата на Eventim.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Alex Clare
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари