Low Deep T идва за първия си голям концерт в България

Шоуто на съвременния крал на афро-соул музикатае на 26 май в НДК
7
Low Deep T идва за първия си голям концерт в България
Снимка: PR

Популярният певец и продуцент Low Deep T пристига за първия си голям концерт в България на 26 май. В зала 1 на НДК, съвременният крал на афро-соул музиката ще представи последния си трети студиен албум "Saved By The Music", който излезе на музикалния пазар през март и най-новия хит от него "When I Get Down".

Low Deep T е и добре познат на меломаните с чувствените си соул изпълнения и дълбоките и въздействащи вокали, които умело комбинира с африкански бийтове. Кадифеният му глас е и един от най-завладяващите елементи на супер хита "Casablanca", както и парчета като "Big love", "Got 2 Find Love" и други.

След трите клубни посещения у нас, Low Deep T се завръща, този път на голяма сцена, за да представи пред българските си фенове един по-различен музикален проект - комбинация от динамични денс изпълнения, лайв диджей съпорт и звезден подбор от български музиканти. За специалната селекция на родните артисти, които ще се качат с него на сцената в Зала 1, НДК, британецът ще пристигне месец по-рано.

Неслучайно новата шоу концепция на английския изпълнител е насочена не към клубната сцена, на която всички са свикнали да го виждат, а към изпълнения на живо с лайв бенд.

Билетите за концерта са на цени от 20 до 80 лева и могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Low Deep T
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очевидно ще вземат парите на хората, които си ходят по навик на концерти на всеки артист идващ от чужбина.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По добре да не идва , ша го псуват на Ром тука
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОЙ ????