Лесно ли е да се запише песен? Мага показва тънкостите

Водещата на "околоСветско" Константина Живова също се пробва
Обновена: 15 ное 2017 14:11 | 18 окт 2017 17:06, Александър Попов
5

През последните години ставаме свидетели как независимо от талант и възможности мнозина се пробваха да пробият като изпълнители. Толкова ли е лесно?

Водещата на предаването "околоСветско" по Bulgaria ON AIR Константина Живова влезе в музикалното студио на композитора Мага Алиев, за да покаже тънкостите по записването на музикално парче.

На въпроса какво мисли за българската музика, той бе категоричен и лаконичен: "Музиката е отврат!".

За да влезеш в музикално студио и да станеш певец е хубаво да може да четеш ноти, препоръчва Мага, а зад кадър предложи на Константина да й направи песен.

Вижте професионалните съвети и мнението на Мага за българската музика във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
бай иван преди 6 години
що тъй не се сещам за нито една негова песен
4
0
 
6
 
! Отговори
плешивия преди 6 години
тоа като толкова ги разбира тези работи,колко песни е написал? това мага партизанското му им е ли е?как му е истинското име?що му криете името?
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Които си нямат и грам понятие от музика слушат каквото им пуснат. Музиката е нещо такова което не е дадено на всеки да я разбира.Когато една песен е направена от сърце и душа тя остава във вечноста. А тази която е исмукана от пръстите на краката се забравя след 5 минути. Слушам само класика от 70-те години. Някои даже не са чували за тази музика особено младите чалгари. Класиката на пърпъл юрай хиип блек саабат лед цепелин пинкфлойд и още десетки групи никога няма да бъде забравена.
2
0
 
17
 
! Отговори
Бакшиша преди 6 години
Най *** е, че Профон и Мюзикаутор ми искат пари, пари и пари. Ама аз не слушам българска музика! Слушайки радио, моментално сменям станцията като чуя каквато и да е българска песен! Но те ми искат пари! Защото ако возя клиент и слушам радио, трябвало да плащам ?!?! Да бе, искам да плащам на Iron Maiden а не на графа !!!! Неможело! Ай сиктир бе!
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Думи немам.