За ЧНГ: "Фондацията", Азис и Васко Кеца рекордьори по хонорар

До 20 000 лв. достигат хорарите на звездите
Обновена: 25 ное 2017 13:38 | 25 ное 2017 13:00, Александър Попов
41
За ЧНГ: "Фондацията", Азис и Васко Кеца рекордьори по хонорар
Снимка: Булфото, архив

Малко повече от месец остава до новогодишните купони, а собствениците на заведения трябва да се бръкнат дълбоко, ако искат звезда като гвоздей на програмата.

Между 15 и 20 000 лв. движат хорорарите на популярните изпълнители, сред които Азис, "Фондацията" и Ивана, сочи проучване на "Монитор". Изпълнителят на "Мотел" отдавна подбира участията си у нас, като на 31 декември поема ангажимент на частно парти. Азис не мобилизира бенда си за по-малко от 17 000 лв. Ивана ще весели пазарджиклии и гости навръх Новата 2018 година, като концертът ще бъде по традиция на площад "Константин Величков". Цената за участие на Ивана включва бенд, двама вокалисти, които покриват репертоар от широк спектър – от турбофолк кючеци през поп класики.

Звездите на попфолка Глория, Преслава и Галена пък са оценени на 10 бона, малко под тях в класацията са Софи Маринова, баща и син Стораро, които ще извисят глас срещу 8 000 лв.

Сред попмузикантите най-скъп е Васил Найденов, който не тръгва на път за по-малко от 15 000 в новогодишната нощ. Лили Иванова, която е значително по-скъп артист, и тази година избира да си остане у дома на 31 декември.

Между 8 и 10 бона на калпак ще вземат Графа и Любо Киров, а актуалното хип-хоп дуо Павел и Венци Венц ще дадат тон за песен срещу 5000 лв. Към 7000 е празничната тарифа на Михаела Филева, а хонорарът на Жана Бергендорф, чиито негативен имидж срина и ангажираността й по клубовете, е паднал до около 4000 лева.

За да стреля с рими в новогодишната нощ, Криско ще пристигне срещу 8 хилядарки, а 100 Кила, който забавлява гостите с тричасов диджей сет, а след това хваща микрофона като изпълнител, се разписва срещу 10 бона.

Между 50 и 150 лева струва наемането на Дядо Коледа за празниците. Няколко специализирани фирми в София предлагат опцията белобрадият старец да посети дома, офиса или учебно заведение, като е възможно той да прелети с шейната си и до други градове, но след заплатени транспортни разходи.

Красива Снежанка може да поканим срещу допълнителни 20 лева.

Коледната елха на София и тази година ще грее в парка на НДК. На 1 декември ще се проведе празнично събитие за официалното включване на светлините на дръвчето.

Ларгото пък ще се превърне в атрактивен светещ комплекс. Ремонтираният булевард „Дондуков“ също ще блесне в коледни светлини. Около храм "Света Неделя" ще израсте празнично горичка от украсени живи елхи в кашпи. Площадът пред Народния театър ще бъде украсен с композиция от светеща елха и шейна с елени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повърн.я чалга и соц естрада
30
0
 
2
 
! Отговори
Смотаняк преди 6 години
Аз бих си поръчал красива Снежанка, щом са по 20 лв.Моля дайте телефон за поръчка.
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бих дал и стотинка за недоразумения. Преди малко повече от седмица бях на страхотен фестивал в Букурещ с голям брой стойностни съвременни творци като Descend into Despair, Abigail, Mourning Sun, Saturnus, Swallow the Sun, The Foreshadowing, Primordial и т.н. Сумарно разходите ми бяха около 350 лв за трите дни и пътуването, но си заслужаваше. Онзи ден и вчера бях на Autumn Souls of Sofia с Mourning Sun, Woebegone Obscured, Cold Raven, Mist of Misery и т.н.
28
0
 
1
 
! Отговори
род стюард преди 6 години
Да сте ме чули да рева за пенсия , аз да не съм Лилиту Иванова да ме правят полковник за пенсия
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъка -Страшна Мъка - какви "звезди" БОЖЕ !!! ада е тук в Бг ,истински содом и гомор .
26
15
 
4
 
! Отговори
Azis fan преди 6 години
Azis is the Best !. Като не го харесвате не го слушайте нито коментирайте!!!
25
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Азис пълни кръчми,нормално е да има голям хонорар,аз на кръчма не слушам Рики Мартин,слушам Азис и прави хора
24
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това,че хонорарите на Азис и някои чалга певици за един концерт са по-големи от годишната заплата на болшинството българи говори за простотията не на обикновените хора, а за простотията и извратения вкус на т.н. елит, който има пари да ги плаща.
23
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя отвратеняк на снимката, когато и да му играеш една права лопата в мазната гнусна чутурa... все ще е късно!
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"..., които покриват репертоар от широк спектър от турбофолк кючеци през поп класики." - Майкоу! Паиса ш'е гръмнее!
21
3
 
12
 
! Отговори
бръммм преди 6 години
всичките тия "звезди" трябва да ми плащат че да ги слушам,а най добре да ги забранят със закон,разни изкуфели соц певачи,порно звезди и останалата "музКална" ***...краен вариант - ловеч пак да заработи с такива клиенти
20
2
 
23
 
! Отговори
Ето ги и тарифите преди 6 години
Сам Дядо Коледа - 50 леваДядо Коледа и Снежанка - 100 леваСама Снежанка - 500 лева :)
19
1
 
14
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Не е луд който изяжда баницата, а който му я дава ! А да няма кой да му я даде ще пита къде се..ат гладните! Ако не ми вярвайте - пробвайте !
18
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Таркан за 2016 ЧНГ е вземал 1 млн долара в Тюркменистан. Целия чалга персонал на БГ да съберат хонорарите си не могат да го стигнат... Каква разлика само!
17
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До собстевик-заведениеИма хора, които имат успешен бизнес с оборска тор, но не се наричат гастрономи. Ако си намерил начин да прибираш парите на чалгопитеците, чудесно, но не наричай обекта си заведение, а напр. ферма.
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мис България дава 10000 някой да я покани на участие!
15
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големите фенове на Азис са русоробите-рублофили. Като се нажулят със самагон дават и последната си копейка изкарана с къртовско тролене за да им пищят със *** и някой да им вие като мюезин от минаре.
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спряха да плащат са се прави на травестит и ей го на оправи визията. Това ромите за пари на всичко биха се направили.
13
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ами 80 процента плащат
12
2
 
19
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Чалгарски простотии.СДСто ги излъга на времето, че всички ще станат като Майкъл Джексън. Вместо това ги набутаха в кръчми да пеят на мутрите. Трагедия!