4Magic дебютират с "Together (Вечерай, Радо)"

Победителките от X Factor с първото си парче
24 фев 2018 08:13, Александър Попов
11

Момичетата от 4Magic, които станаха големия победител в последното издание на X Factor, представиха своя дебютен сингъл "Together (Вечерай, Радо)". Техните продуценти от Вирджиния Рекърдс пуснаха lyric видеото, а официалният клип ще бъде показан на 2 март.

Видеото е заснето в продължение на два дни в родния град на момичетата Пловдив от режисьора Николай Шопов.

Дебютният сингъл на 4Magic е дело на един от най-успешните румънски музикални продуценти - Monoir. Парчето е с модерно денс звучене, в което се преплитат клубен бийт и части от българската фолклорна песен "Вечерай, Радо".

Именно с изпълнение на "Вечерай, Радо" още на първия кастинг Валентина, Елеонора, Елия и Никол, се превърнаха в откритието на петия сезон на X Factor у нас.

След края на предаването момичетата започват активна работа с екипа на "Вирджиния Рекърдс" и партньорството им с Monoir се оказва логична стъпка, тъй като през 2016 година румънецът оглави класациите в България и редица европейски държави именно с музикален проект ("The Violin Song"), в който имаше брилянтно вплетен семпъл от българска фолклорна песен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: X Factor4Magic
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
"Вечерай Радо" е народна песен ,преработвана от много изпълнители.Хай старото изпълнение, което аз съм чувал е на група"Сребърните Гривни"1969годинаи още нещо Радо не е "ТОЙ" ,а ТЯ,както е писал по долу някой анонимен.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Според мен големия проблем е че не са изимислили добър припев и че пеят на някакъв хаус инструментал които е тотално изтъркан.
7
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази песен е за едно пускане и след това не можеш да запомниш нищо от текса и не я пускаш повторно или по 100 пъти на дет като други песни.Ако Криско ги беше продуцирал щяха да направят завладяващ трак.
6
1
 
7
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 години
Кога ще я пуснат тази песен на касетка бе, да си я вземем и си я пущаме като вечераме, ама що с червено ми то подчерта-отде да знам...То туй вечера сигурно не е вечеря ами друго нещо ама да я слушаш на вечеря бива бе и за разлабване след вечера-също...
5
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак разни фолкори на нов глас. Алоуууу погледнете в бъдещетоооо. Отдавна вече сме в 21 век,за да претопляме стари манджи с нов аранжимент.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добро утро, трябваше два пъти да погледна автора на статията, приятно съм изненадан,че в Днес,пише журналист на правилен, книжовен български език,господине мойте почитания .Песента не мога да съдя, добър път и много успехи на децата,и да пеете на български.
3
4
 
7
 
! Отговори
сдц преди 6 години
по- слабо е от цигулковата песен! но не са виновни моми4етата ,а композитора или аранжора! трудно ще стане хит?
2
4
 
8
 
! Отговори
Граматиков преди 6 години
Не трябва ли да е "вечеряй". Или е на диалект??
1
4
 
13
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Това беше доста нечестно да има участник от 4 момичета, ами много ясно че на гласуванията ще ги издухат останалите, тъй като 4 пъти повече хора ще гласуват за тях... роднини, приятели, познати и т.н.. и т.н...